SANCIÓ

Piqué, condemnat a pagar 48.000 euros per conduir sense punts al carnet

La resolució del jutjat de Barcelona s'ha produït per conformitat

pique / periodico

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

El titular del Jutjat d’Instrucció número 27 de Barcelona ha imposat aquest dilluns una multa de 48.000 euros al jugador del FC Barcelona Gerard Piqué per conduir sense punts al carnet. La sentència ha sigut de conformitat després de l’acord assolit entre l’advocat del futbolista, David Velázquez, i la fiscalia. El futbolista, vestit amb una cridanera gorra, s’ha negat a fer declaracions al sortir de la Ciutat de la Justícia de la capital catalana, on s’ha celebrat un breu judici (menys de 10 minuts). En la vista el futbolista ha reconegut la imputació contra ell i ha acceptat la pena. 

El jutge va imputar Piqué per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit,delicte contra la seguretat del trànsit que està penat fins amb sis mesos de presó, multa o treballs a la comunitat, tot i que el jutge li ha imposat la sanció econòmica.

Notícies relacionades

Els fets es remunten al passat 31 d’agost. La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar llavors el futbolista al descobrir que circulava sense punts del carnet, que li havien sigut retirats per altres infraccions, després de cridar-li l’alto en un carrer de l’Eixample poc abans de les 15:00 hores. Els agents van procedir a continuació a immobilitzar el vehicle que conduïa.

Abans de citar el central blaugrana, el jutjat va demanar que la Direcció General de Trànsit (DGT) comuniqués formalment si la pèrdua de punts va ser de manera personal, segons estableix la llei. El jugador va arribar a assegurar que no havia rebut cap notificació, però el director general de Trànsit, Pere Navarro, el va corregir i va afirmar que a ell li constava que s’havia notificat de forma personal la retirada de tots els punts.