Piqué demana perdó després d'un incident amb la Guàrdia Urbana

"S'ha exagerat molt el que vaig dir però, en qualsevol cas, ho sento, m'he equivocat i no tornarà a passar", diu el central

Gerard Piqué, amb els agents de la Guàrdia Urbana que el van denunciar diumenge a la matinada.

Gerard Piqué, amb els agents de la Guàrdia Urbana que el van denunciar diumenge a la matinada. / FACEBOOK / TINCHO DE SOUZA

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué ha demanat disculpes després d'un conflicte amb la Guàrdia Urbana, que va denunciar el central del Barça per un incident que es va produir diumenge a les 2.30 hores de la matinada davant de la discoteca Catwalk, situada a la zona d'oci del Port Olímpic de Barcelona.

El central, que havia jugat unes hores abans a Luxemburg amb la selecció espanyola, anava amb el seu germà Marc quan la Guàrdia Urbana li va cridar l'atenció per "estar 15 minuts parat al carril bus del carrer de Trias Fargas, destorbant la circulació dels taxis d'aquella zona", tal com recull la Guàrdia Urbana.

"Una vergonya"

Quan dos agents anaven a posar una multa de trànsit al seu germà, Piqué va reaccionar dient-los que "la Guàrdia Urbana és una vergonya", segons explica 'La Vanguardia' en la seva edició digital. També es va dirigir a ells amb frases com "em teniu enveja perquè sóc famós", "m'esteu multant perquè aneu a comissió, perquè no teniu diners i us heu d'emportar una comissió", "aquesta denúncia quedarà en no res perquè telefono al teu 'capo' i me la treu", "parlaré amb els teus caps i se't caurà el pèl", "sou uns xulos i us creieu els amos del món perquè  porteu aquest uniforme i multeu la gent", "aquesta multa la pagarà el teu pare", "sou una vergonya, em fa fàstic la vostra feina i la Guàrdia Urbana és una puta vergonya", segons consta a l'informe policial.

Notícies relacionades

Piqué li va arrencar la multa de les mans al germà, va fer una bola amb el paper i la va tirar als peus dels agents. El defensa està acusat d'una falta de respecte i desobediència lleu a l'autoritat.

Encara que no és un delicte greu, el jugador haurà de respondre davant un jutge en un pròxim judici de faltes. "S'ha exagerat molt el que vaig dir però, en qualsevol cas, ho sento, m'he equivocat i no tornarà a passar", ha dit el central al seu compte de Twitter.