BATALLA FINAL

Brad Pitt i Angelina Jolie es veuran les cares amb el jutge el 4 de desembre

S'espera que la batalla legal duri dues o tres setmanes i es resolgui la custòdia dels nens i el repartiment del patrimoni de l'exparella

lmmarco36828550 files  this file photo taken on may 8  2014 shows us actress181106132833

lmmarco36828550 files this file photo taken on may 8 2014 shows us actress181106132833 / CARL COURT

1
Es llegeix en minuts
Jorge Gonzalo

Dos anys per a un divorci, encara sense una resolució ferma. És el cas dels actors Brad Pitt i Angelina Jolie que en aquest període de temps han sigut incapaços d’arribar a un acord sobre els termes del seu divorci. Malgrat els esforços fets com la contractació d’assessors matrimonials, prestigiosos advocats i la pròrroga temporal del jutge per donar-los temps per arribar a un acord, els ha sigut impossible. 

La solució definitiva és un judici el pròxim 4 de desembre que s’espera que duri dues o tres setmanes i en què l’exparella s’enfrontarà per la custòdia dels seus fills i el repartiment del seu patrimoni, ja que segons la web TMZ especialitzada en notícies sobre 'celebrities' i que assegura que té la documentació del cas, Pitt i Jolie no comptaven amb un acord prematrimonial.

Fins al moment les negociacions s’havien centrat en la custòdia dels sis fills que comparteixen tots dos: Maddox (16 anys), Pax (14), Zahara (12), Shiloh (11) i els bessons Vivienne i Knox (9). Al veure’s incapaços d’arribar a un consens entre els pares per establir un règim de visites, ha sigut el jutge que l’ha establert, superant la negativa inicial d’Angelina Jolie que Brad Pitt veiés els nens i fent que finalment cedeixi imposant la presència de psicòlegs en les trobades per por dels danys de què puguin ser víctimes els nens.

Notícies relacionades

L’actriu natural de Los Angeles sol·licita la custòdia total dels menors mentre que l’actor d’Oklahoma vol una custòdia compartida i es queixa que Angelina li nega el dret a criar els seus fills.

La batalla entre els dos intèrprets als jutjats fa gairebé dos anys que està en procés, des que Jolie va presentar la sol·licitud de divorci el 20 de setembre del 2016. La disputa legal ha quedat entelada per episodis com quan l’actriu protagonista de pel·lícules com 'Tomb Raider' va denunciar Brad Pitt acusant-lo de no pagar una pensió alimentària durant un any i mig. Els advocats de l’artista van presentar una documentació a la cort en què es demostrava que havia pagat més de set milions d’euros des de la seva separació.