18 MESOS DESPRÉS DE LA SEVA RUPTURA

Angelina Jolie i Brad Pitt arriben a un acord de divorci

Els advocats dels dos actors ultimen el document final mentre ells refan les seves vides

lmmarco39626427 actors angelina jolie and brad pitt attending the wsj magazi180402160307

lmmarco39626427 actors angelina jolie and brad pitt attending the wsj magazi180402160307 / CS5

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Brangelina ja és només un record dolorós per a tots dos. Es van separar fa 18 mesos però fins ara els actors Angelina Jolie, de 42 anys i Brad Pitt, de 54, no han arribat finalment a un acord de divorci, segons informen diversos mitjans nord-americans i recull el diari britànic 'The Sun'. Després de tot tipus d'especulacions, el document legal està a punt de firmar-se per les dues parts segellant el final d'una relació i d'una ruptura que ha ofert molts titulars.

"Els termes del divorci ara estan clars. Ara s'està redactat el document pels dos equips legals. És un avanç molt significatiu especialment tenint en compte les afirmacions que Angelina va fer inicialment contra Brad en el moment de la ruptura". Recordem que Angelina Jolie va acusar el seu exmarit de maltractar presumptament el seu fill Maddox, encara que no va arribar a presentar denúncia.

Un discret silenci

Encara que els protagonistes d'aquest divorci han mantingut un discret silenci durant tot aquest temps, el principal desacord entre tots dos ha sigut l'accés que Pitt tindrà als seus fills, és a dir, el règim de custòdia. "Tots dos van decidir que era crucial per als nens que tinguessin una relació respectuosa", assenyala una font a 'The Sun'. Els actors són pares de Maddox, de 16 anys, Zahara, de 13, Pax, de 14, Shiloh, d'11 i els bessons de 9 anys Knox i Vivienne, tres nens adoptats i tres de biològics.

Encara que Brad Pitt va reconèixer que els seus problemes amb l'alcohol havien sigut determinants en el deteriorament de la seva relació i que la decisió d'Angelina d'acabar amb un matrimoni que durava 10 anys el va deixar completament desfet, sembla que ha reprès la seva vida. "Brad sembla estar millor. La separació va ser molt dura per a ell, però últimament se'l veu millor. Sembla estar novament entusiasmat amb la vida", ha assegurat una font pròxima a 'People'. 

No poden estar a la mateixa habitació

Les mateixes fonts també neguen també qualsevol possibilitat de reconciliació. "Això no passarà mai. Les coses entre Brad i Angie realment van acabar malament i encara que han intentat fer teràpia amb els nens el cert és que no poden estar junts a la mateixa habitació".

Pel que fa a Brad, que va estar casat anteriorment amb l'actriu Jennifer Aniston, no està sortint amb cap dona famosa. "Les dones amb qui està sortint no estan a l'ull públic –assenyalen fonts pròximes a l'actor–. Després de passar molt temps deprimit pel que estava passant al seu voltant, ha fet canvis en la seva vida i en els dos últims mesos ha sortit una mica  més. Li agrada sortir a menjar amb amics pròxims, però no està preparat per comprometre's amb ningú. Encara que ha passat un any i mig, encara sent que és massa aviat. De moment i sobretot fins a la firma del divorci, Brad està pensant en el benestar dels seus sis fills en lloc de la seva vida amorosa".

Res de bo a estar soltera

Notícies relacionades

Per la seva part, Angelina Jolie ha explicat recentment que no hi ha "res de bo" a estar soltera: "No és una cosa que jo vull", però ha desmentit que estigui sortint amb ningú. "Ara començo novament a trobar el balanç adequat entre la meva vida a casa i la meva professió. Tota mare sap que difícil que és això i a mi em costa especialment. Adoro ser mare. El que falta és temps per trobar-me a mi mateixa", ha explicat.

Respecte als seus fills, assegura que "són extraordinaris" i li ha "commogut" que s'hagin ajudat mútuament després de la separació. "Sobretot els germans grans van cuidar els seus germans petits i també m'han recolzat a mi. És tranquil·litzador que els meus fills estiguin tan units i es cuidin mútuament. Això em dona pau", assegura Jolie, que va ser nomenada el 2012 enviada especial de Nacions Unides i que participarà en la segona part de 'Maléfica'.