VIDA DE LUXES

El preu de mantenir els fills de Hollywood

El divorci de Brad Pitt i Angelina Jolie revela les xifres desorbitades en la manutenció i l'educació dels seus fills

undefined44736973 angelina jolie and two of her children  shiloh and zahara  m180822170227

undefined44736973 angelina jolie and two of her children shiloh and zahara m180822170227 / SPLASHNEWS COM

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 7 d’agost passat, Angelina Jolie va denunciar que el seu exmarit Brad Pitt no havia pagat la manutenció dels seus sis fills des de la separació, fa dos estius. Parlem de Maddox, de 17 anys, Pax, de 14, Zahara, de 13, Shiloh, de 12, i els bessons Vivienne i Knox, de 10. La resposta de l’actor no va trigar a arribar. Va assegurar haver fet un préstec a la seva exdona de 6,9 milions d’euros perquè pogués comprar la casa en la qual viu actualment. I va assenyalar, a més, que havia desemborsat més d’1,1 milions d’euros en concepte de pensió dels seus fills.

Aquesta qüestió ha tornat a posar de manifest que costejar el ritme de vida de luxe de sis joves d’alt standing als Estats Units necessita una economia ben sanejada, per no dir una autèntica fortuna. Les xifres de què disposen les estrelles de Hollywood i els seus fills són més que voluminoses. La revista 'People' ha fet servir la calculadora per mostrar unes quantitats que s’hauria de qualificar de escandaloses.

Idiomes per a tots

La primera dada sorprenent de 'People' és que una mainadera a temps complet per a una família de famosos d’aquest calibre cobra uns 123.000 euros a l’any. A aquesta xifra cal sumar-li l’assegurança sanitària i les dietes que podrien situar-se entre 175 i 350 euros per dia, comptant, a més, vols, àpats i habitacions en hotels de luxe, en cas que hagin de viatjar. Per a una família nombrosa com la de Angelina, es necessitarien com a mínim dos cuidadors a temps complet. I de petits, fins a un per nen.

Segons explica a 'People', Lindsey Thomason, directora executiva de l’agència The Nanny League, cal comptar també amb un tutor. El sou d’un de genèric podria rondar els 88.000 euros anuals més extres. La cosa es complica quan es tracta de professors d’idiomes. Angelina Jolie vol que els seus fills estiguin preparats:  "Els vaig preguntar què volien aprendre i Shi va elegir khmer, la llengua de Cambodja, Pax està centrat en el vietnamita, Mad estudia alemany i rus, Zahara parla francès, Vivienne volia aprendre àrab i Knox està aprenent el llenguatge de signes", va explicar a la BBC la guanyadora de dos Oscar.

En vehicle privat i amb xofer

La llista continua. Un guàrdia de seguretat cobra uns 44.000 euros a l’any, però aquesta gent en necessita més d’un, sobretot sabent la dimensió de les mansions en les quals viuen. I a més cal cobrir diversos torns. Un dineral, vaja.

Notícies relacionades

No sabem com mengen els petits però segur que a casa tenen, com a mínim, un xef privat, el sou del qual aniria dels88.000 als 175.000 euros. I a més cal comptar amb els desplaçaments, per descomptat en vehicle privat i amb xofer. I no entrem en el terreny de les vacances. L’últim Nadal, Angelina i la seva prole les van passar esquiant a Aspen (Colorado), on el més barat és el forfet. 

Des que Angelina Jolie i Brad Pitt van començar la seva relació el 2004 fins a la seva ruptura el 2016, ell hauria guanyat més de 275 milions d’euros, i ella, més de 208, segons la revista 'Forbes'. Si tenim en compte que la batalla legal en què estan immersos els sortirà per una bona picossada, i les despeses dels fills encara més, necessitaran bona part dels seus guanys milionaris.