A CALIFÒRNIA

L'exmarit de Meghan Markle també s'ha casat

Trevor Engelson ha contret matrimoni amb la milionària hereva i nutricionista Tracey Kurland

lmmarco45424166 gente akoredeo instagram181011161522

lmmarco45424166 gente akoredeo instagram181011161522

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exmarit de Meghan Markle, donad’Enric d’AnglaterraTrevor Engelson, s’acaba de casar a Los Angeles. El productor de cine, de 41 anys, ha contret matrimoni amb una nutricionista que es diu Tracey Kurland, hereva d’una fortuna estimada en uns 150 milions de dòlars.

Segons ha revelat el 'Daily Mail', el casament es va celebrar dissabte passat 6 d’octubre en una exclusiva mansió de Hidden Hills, a Califòrnia, al mateix veïnat on viuen Kim Kardashian i Kanye West. L’enllaç va tenir temàtica mexicana, i per això és més que probable que corrés el tequila i sonessin ranxeres. L’enllaç va ser privat, tot i que s’ha filtrat alguna foto d’Instagram.

Notícies relacionades

Trevor Engelson i la duquessa de Sussex van estar casats entre el 2011 i el 2013. Al finalitzar la seva relació, Meghan va tornar a Trevor l’anell de compromís, segons va revelar el periodista Andrew Morton al llibre 'Meghan, una princesa de Hollywood.'

El productor –que també treballa com a guionista i representant de famosos– va voler vendre a la cadena Fox una comèdia basada en la baralla per la custòdia dels fills entre un home de mitjana edat i la seva exdona, casada ara amb un príncep britànic. La cadena va descartar el projecte.