PRIMER CAPÍTOL D'UN HORROR

Tina Turner revela que va passar la nit de noces en un bordell

Ike Turner, el marit maltractador de la cantant, la va portar al prostíbul per presenciar un «espectacle sexual en viu»

zentauroepp45380559 to go with story titled ike turner  this is an undated file 181007201235

zentauroepp45380559 to go with story titled ike turner this is an undated file 181007201235

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La cantant nord-americana Tina Turner ha revelat, en una entrevista amb la revista You, de Mail on sunday, que el seu exmarit Ike Turner, mort l’any 2007, del qual s’havia divorciat el 1978,l’havia portat a un bordell en la seva nit de noces.

La intèrpret de The best, de 78 anys, es va casar amb el músic de blues, el seu descobridor en el terreny musical, a Mèxic el 1962, i durant els seus 16 anys de matrimoni ell la va maltractar i va abusar d’ella, segons havien revelat tots dos en diverses ocasions.

Experiència pertorbadora

Turner, casada actualment amb Erwin Bach i establerta a Suïssa, assegura a la revista que el seu exmarit la va obligar a presenciar “un espectacle sexual en viu” en la nit nupcial, una experiència que li va semblar tan “pertorbadora” que va intentar “esborrar-la” de la seva memòria.

Notícies relacionades

“Vaig estar trista tota l’estona, a punt de plorar, però no hi havia escapatòria. No podíem anar-nos-en fins que Ike estigués llest, i s’ho estava passant molt bé”, relata l’artista, que es va jubilar de la música el 2013 i en els últimstemps ha patit diversos problemes de salut.

Marit donant

Després d’aquella terrible relació, sembla que ha sabut trobar un bon home com a parella. En la seva nova autobiografia, l’artista explica que Bach, amb qui es va casar el 2013 després de 27 de relació, no només li ha donat amor, també li ha salvat la vida al donar-li un dels seus ronyons per a un trasplantament. 

Temes:

Tina Turner