Paul McCartney revela els secrets sexuals dels Beatles

Masturbacions grupals a casa de Lennon, sexe amb 'groupies' o la primera vegada (amb públic) de Harrison

L'ex-Beatle, que amb 76 anys acaba de publicar 'Egypt Station', es deixa anar en una extensa conversa plena de suculentes anècdotes

42591153 59

42591153 59 / AP

4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sir Paul McCartney podria quedar-se a casa prenent el te, comptant la seva fortuna i portant una vellesa plàcida i tranquil·la. No obstant, amb 76 anys, l’ex-Beatle acaba de treure disc nou, Egypt Station; el cap de setmana passat va oferir un concert sorpresa per a tots els viatgers del metro de Nova York, i ara s’acaba de despullar en una extensíssima i suculenta entrevista per a l’edició britànica de GQen què revela divertides anècdotes fins ara desconegudes, entre les quals no hi falten detalls sexuals del grup més famós de la història. Des de sessions masturbatòries en grup a casa de John Lennon, trobades íntimes amb les groupies o la vegada que tota la banda va aplaudir quan George Harrison, amb 17 anys, va perdre la virginitat a l’habitació en la qual tots dormien.

"Érem nens petits entremaliats". McCartney posa aixíplay i comença un viatge gairebé lisèrgic acompanyat pel periodista Chris Heath a l’oficina de Soho Square en què l’ídol treballa des de finals dels 70. Al sexe cal afegir-hi altres aspectes interessants que també es revelen durant la xerrada, com l’època en què caçava granotes per fer-se un home, quan va provar les drogues o quan la trepanació va ser una opció que va estudiar Lennon.

Matant granotes a Liverpool

Però anem per parts. La història de McCartney comença com totes, pel principi, quan encara no pensava a ser cantant ni compositor, quan el nen Paul s’entretenia caçant granotes a Liverpool, la millor forma que se li va ocórrer per a prepara la seva incorporació a l’Exèrcit. "No podia matar ningú. ¿Què havia de fer? ¿Aconseguir una baioneta i ferir algú? [...] Així que vaig acabar matant granotes". Finalment, van treure el servei militar i McCartney es va deslliurar de l’experiència. En aquell temps, encara no coneixial’Elvis  i s’imaginava de gran conduint un camió que el portaria a recórrer mig món (la qual cosa va acabar fent per terra, mar i aire).

"Liverpool no era un país de fades", recorda. Els nens mataven gats i feien catapultes per llançar-se pedres en aquest ‘territori salvatge’ on els professors eren uns bojos tocat del bolet". 

McCartney, a la portada de 'GQ'.

McCartney retrocedeix tan enrere en la seva xerrada d’una hora amb Heath que és capaç de veure fins i tot el seu propi naixement: "No sé si és cert o pura especulació, però tinc una visió d’una mena d’habitació amb rajoles blanques i instruments clínics de crom, i el soroll metàl·lic d’aquestes coses a les safates de crom...". Arriba fins al nucli i a dir sense enrojolar-se que amb aquells viatges amb àcid dels 60 va poder veure fins i tot el seu propi ADN: "Era com veure una espiral pujar pel meu cervell, de colors bonics, com gemmes multicolors pujant en bucle".

Lennon i les drogues

McCartney va ser l’últim Beatle a provar les drogues. El primer va ser John, que "sempre va voler saltar pel precipici". "Una vegada em va dir: ‘¿Alguna vegada has pensat a saltar?’. Li vaig dir: 'Ves-te’n a la merda. Salta i digues-me com és’".

"Aquesta era bàsicament la diferència" entre les personalitats del "gat boig" de John i de l’"assenyat" Paul. Per exemple, reviu, "tots havíem llegit sobre això, 'l’art antic de la trepanació'. Si era antic havia de ser bo. L’únic que calia fer era obrir un petit forat al crani i deixar sortir la pressió. Però, mira, John, prova-ho tu i explica’m com funciona", va ser de nou la resposta de McCartney.

De tota manera, McCartney assegura que Lennon no ho hauria fet. "No crec que parlés seriosament. Ell ho va dir, però és que deia tota mena de coses".

Paul i John, als estudis de gravació d’Abbey Road, el 1968. AP

Onanisme en grup i sexe amb ‘groupies’

Deia i feia. En l’entrevista de GQ GQ es narra una altra escena per emmarcar: "Érem a casa de John, i érem uns quants. I en comptes d’emborratxar-nos i perdre el control, ens vam asseure en unes cadires. Els llums estaven apagats i algú va començar a masturbar-se. I tots el vam seguir", rescata del bagul dels records McCartney. "Mentre cada un anava fent cridàvem coses com ‘¡Brigitte Bardot!’" [...] "Va ser una diversió inofensiva. No vam fer mal a ningú, ni tan sols a Brigitte Bardot".

Però aquesta no és l’única anècdota crazyi pujada de to de l’entrevista. Com la ja coneguda sobre el dia en què George Harrison va perdre la virginitat, als 17 anys. Encara no eren tan famosos i tota la banda dormia a la mateixa habitació d’un hotel. Tots van estar calladets, en silenci, fins que van trencar en aplaudiments al finalitzar l’acte.

Notícies relacionades

"Teníem un llit i dos jocs de lliteres, i si un dels nois portava una noia, es tapaven amb una manta i així no es notava res, tret d’una mica de moviment".

Això de les orgies amb groupies que sempre s’ha explicat sobre els Beatles és un mite, si bé sir Paul McCartney admet que hi va haver "trobades sexuals de tipus celestial" amb fans. El més a prop que va estar d’una orgia va ser una vegada a Las Vegas, quan un noi amb el cabells engominats els va preguntar si volien una prostituta. "Tots vam dir que sí, i jo en vaig demanar dos –detalla. Va ser una experiència meravellosa", diu.

L’època més lisèrgica dels Beatles, amb ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’. / AUTOR FOTO (FONT)