PASSEIG PER LIVERPOOL

McCartney fa història en el 'Carpool Karaoke'

L'exmembre dels Beatles protagonitza una emotiva edició del popular programa que es grava en un cotxe

1--paul-mccartney-carpool-karaoke---youtube

1--paul-mccartney-carpool-karaoke---youtube

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Paul McCartney ha protagonitzat un dels 'Carpool  Karaoke' més històrics i emotius del 'late show' de James Corden. El presentador va fer pujar l’exmembre dels Beatles al seu cotxe i, junts, van fer un tomb per tots els racons de Liverpool que tenien alguna cosa a veure amb la llegendària banda.

Tan bon punt McCartney va pujar al cotxe, van començar els clàssics. Primer amb 'Drive my car', a la qual va seguir 'Penny Lane', després de la qual es van acostar alcarrer que dona nom a la cançó i a la perruqueria que esmenta el primer vers. Allà s’hi pot veure una fotografia d’un jove John Lennon tallant els cabells a McCartney.

Moment emotiu

Van seguir amb 'Let it be' i van arribar les primeres llàgrimes quan Corden va explicar que la primera vegada que va escoltar la cançó va ser al costat del seu avi, que li va dir que es tractava de la millor cançó de la història. "Si fos viu, estaria emocionadíssim amb això", va afegir el presentador.

Notícies relacionades

El músic i el presentador van visitar també la casa on McCartney va passar la seva adolescència i on solia escriure les lletres de les seves cançons juntament amb Lennon. Finalment, McCartney va aparèixer amb una banda en un dels pubs de la ciutat i van començar a tocar els himnes dels Beatles, com 'Obladi oblada' i 'Love me do'.

Finalment, el llegendari músic va demanar a Corden que s’hi unís per cantar ‘Hey Jude’, i així va ser com va concloure el ‘Carpool Karaoke’ més emotiu de la història de la secció.