CASAMENT AMB JUSTIN BIEBER

Hailey Baldwin llueix anell de compromís

Absolutament, el meu millor amic», escriu la nòvia de Justin Bieber

lmmarco44723719 gente  hailey baldwin instagram180821192634

lmmarco44723719 gente hailey baldwin instagram180821192634

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant canadenc Justin Bieber, de 24 anys, i la model Hailey Baldwin, de 21, també estan vivint la seva història d’amor a les xarxes. La jove apareix en una foto lluint el seu anell de compromís. I al costat de la imatge es llegeix. “Absolutament millor amic”.

Notícies relacionades

El músic va confirmar el juliol passat que es casarà l’any que ve amb la neboda de l’actor Alec Baldwin. “Volia esperar una mica abans de dir alguna cosa, però la informació s’ha propagat ràpid. Escolta, Hailey, és simple i planer: ¡m’encanta tot de tu! Estic decidit a passar-me la vida coneixent cada part de tu, estimant-te amb afecte i paciència”, va escriure el músic a Instagram. “Prometo encapçalar la nostra família amb honor i integritat i deixar que Jesús, a través del seu Esperit Sant, ens guiï en tot el que fem i en cada decisió que prenguem. El meu cor és completament teu i sempre et posaré per davant en tot. Ets l’amor de la meva vida, Hailey Baldwin, i no voldria passar-la amb ningú més”, va afegir.

La parella va començar a sortir l’any passat. Anteriorment, Justin Bieber va mantenir una relació intermitent amb l’actriu i cantant Selana Gómez.