PRIM, PÀL·LID I RAPAT

L'aspecte malaltís de Johnny Depp preocupa els seus fans

L'actor, que està de gira per Europa amb el seu grup, apareix en unes fotografies molt demacrat

johnnydepp

johnnydepp

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses fotos de Johnny Depp que estan circulant a Instagram han fet saltar les alarmes entre els fans de l’actor. Extremadament prim, amb ulleres, demacrat i amb poc cabell sota una gorra, les imatges mostren l’ídol dels 90 de Hollywood a l’aeroport poc abans de partir cap a Sant Petersburg i després, ja a l’hotel Four Seasons, fotografiant-se amb diverses fans que han compartit la trobada amb el seu ídol.

"Es veu una mica prim i pàl·lid", escriu un usuari d’Instagram. "Espero que no estigui malalt ni res d’això", diu un altre.

No és la primera vegada que la salut i l’aspecte físic de l’actor de Pirates del Carib i Eduardo Manostijeras, de 54 anys, fa parlar. L’intèrpret es troba en aquests moments immers a la gira europea de la banda que va fundar el 2015 juntament amb Alice Cooper Joe Perry (d’Aerosmith), The Hollywood Vampires. Dilluns passat i dimecres van actuar a Moscou i Sant Petersburg. Dissabte, a Hamburg, i aquest mateix dilluns toquen a Berlín. Aquest mes seguiran les actuacions a Finlàndia, Polònia, República Txeca, la Gran Bretanya i Suïssa, entre altres països.

Pentinat Mohawk

A més de l’estrès de la gira, es pot recordar que actualment l’actor porta un pentinat estil Mohawk (amb el cabell dels costats totalment rasurat), per això sembla que sota de la gorra de les fotos no hi hagi cap cabell.

Mala ratxa

També ha contribuït a les especulacions sobre el seu estat de salut la mala ratxa que sembla no abandonar l’actor en els últims temps, en què li truquen menys que abans per a papers protagonistes a Hollywood, a més del seu rocambolesc divorci amb Amber Heard –amb denúncia per maltractaments inclosa i acord de separació previ pagament de set milions de dòlars– així com algunes aparicions públiques en les quals ha perdut l’equilibri a causa del seu estat d’embriaguesa.

No fa ni un mes en va armar una de grossa a l’atacar un membre de l’equip del seu últim film, Laberinto. Segons van descriure alguns mitjans, després d’una llarga nit d’alcohol, l’intèrpret li va clavar un revés i li va dir: "Et pago 100.000 dòlars si em pegues ara mateix". Alguns companys de rodatge van assegurar que l’ambient en el set "s’havia tornat tòxic" pels mals hàbits [sic] de l'actor.

Un altre incident polèmic anterior va ser el novembre passat, quan Depp es va presentar completament ebri a la premiere de la revisió del clàssic Assassinat a l’Orient Express. Amb prou feines es podia mantenir dempeus i va haver de ser ajudat pels seus guardaespatlles per acabar el recorregut sense fotre’s de lloros. 

Per si això no fos poc, l’actor té obert en l’actualitat un procés judicial per haver agredit un dels seus escortes.

Notícies relacionades

Pròxima pel·lícula

A més de la seva agenda musical, Depp està preparant un nou paper per al cinema. A Richard Says Goodbye interpretarà un professor a qui li diagnostiquen una malaltia terminal, la qual cosa li fa canviar totalment l’estil de vida (una cosa semblant a l’argument de Breaking Bad). No obstant, el rodatge de la pel·lícula no començarà fins a finals de l’estiu.

Temes:

Johnny Depp