MARES D'UN ALTRE MÓN

Els estranys postparts de les famoses

La duquessa de Cambridge s'afegeix a la llarga llista de models i presentadores que es mostren pletòriques i formidables després de donar a llum

undefined43049873 ara01  londres  reino unido   23 04 2018   el pr ncipe guill180425124015

undefined43049873 ara01 londres reino unido 23 04 2018 el pr ncipe guill180425124015 / WILL OLIVER

4
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

Parir és bestial. Requereix un esforç emocional i físic titànic. El cos es divideix en dos i en la majoria dels casos, el dolor físic és immens. Una vegada ha nascut el nadó, la partera afronta una nova etapa tant bonica (en el millor dels casos) com dura, complicada i anguniosa. Es diu puerperi i s'allarga durant moltes setmanes. O mesos. Fins aquí, la vida real. Ara obrim la secció de ‘Gent’ de la premsa i les revistes del cor i ens trobem amb 'Matrix', la maternitat paral·lela en la qual viuen moltes famoses, immerses en una espècie de carrera per veure qui està més divina després de donar a llum. Els titulars elogiosos beneeixen els seus cossos, les seves recuperacions increïbles i les seves maternitats felices. Que es facin fotre, doncs, les mames mortals, les que porten espantoses calces postpart i compreses tridimensionals, les que han perdut força al sòl pelvià i les que han augmentat el seu cos dues talles.

 ► Més informacions de Mames, papes i nens

Mames, papes i nens

Semblava que la maternitat Matrix era només cosa de models. Però no. El passat lunes, set hores després de parir la duquessa a de Cambridge va sortir de l’hospital. Lluïa panxa d'embarassada (el normal) i una cara tan formidable, uns ulls tan maquillats, unes arracades tan brillants, un somriure tan ampli, una cabellera tan neta i uns talons tan alts que ens va fer dubtar de si era humana. Set hores després de parir, les dones normals amb prou feines poden posar-se dretes. Algunes són felices. D'altres no tant. Però totes estan sagnant, adolorides i, en algun cas, cosides. 

Eva González

    Visca l'amor!!! #bodamanuelyjose Vestit del meu @antoniogarciaestudio i sabates de @uniqshoes ������ Una publicació compartida de  Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el 8 Abr, 2018 a les 6:05 PDT

 

A la premsa del cor poques coses li agraden més que una mare recent feliç i divina. “De veritat, observant-la a ningú no se li podria passar pel cap que aquesta dona va donar a llum al seu primer fill el passat 4 de març”, diu una revista, sobre Eva González. La presentadora de ‘Masterchef’ va reaparèixer al casament d'un amic “esplèndida i amb el seu tipàs de sempre”. “Ha recuperat la seva figura en un temps rècord. La felicitat li surt pels ulls”. Siguem justos: és cert que González està espectacular. És presentadora i el seu cos és la seva feina. No oblidem que el seu cas no respon al comú denominador de la maternitat.

    Visca l'amor!!! Una publicació compartida de  Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el 29 Abr, 2018 a les 05:34 PDT

 

Passem les pàgines de la revista i veiem un altre cas de partera divina:  Pilar Rubio. “ Costa de creure que la presentadora donés a llum al seu tercer fill el passat 25 de març. Ha recuperat la normalitat de la seva vida i també gairebé completament la seva figura”, llegim en un reportatge en el qual s'enalteixen els seus texans ajustats. Bravo per ella també. Potser té darrere un equip de nutricionistes, fisioterapeutes i metges estètics. I moltes hores per cuidar-se. O potser no, potser són els gens, una constitució esvelta, un cos agraït i una disciplina fèrria. Però no és el normal. Perdre pes després de l'embaràs és un procés llarg i difícil. Després de donar a llum les dones no poden seguir un règim espartà. Ni tampoc tornar-se boges amb l'esport.

Ariadne Artiles

    Visca l'amor!!! #Notwinter #islascanarias #canaryisland #myparadise #sweethome @thehealthdealer després d'haver acceptat el teu repte (prometo no desobeir-te i aconseguir tornar a estar en plena forma ��) Avui et desafio a tu a compartir una foto a la teva meravellosa illa i podrem guanyar un viatge a les @islascanariasoficial Què et sembla si fem una ruta per les nostres 7 illes? L’hi proposarem a la família �� #muchoporconocer #tierraquerida #islasafortunadas #familytrip Una publicació compartida de  Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el 23 Abr, 2018 a les 10:10 PDT

Notícies relacionades

 

Però a Matrix tot és diferent.  Ariadne Artiles també és portada de les revistes per “tornar a lluir tipàs en biquini només tres mesos després de donar a llum. Constància i disciplina han estat els secrets de la seva recuperació”. En aquesta carrera absurda i injusta per veure quina mama està més massissa, la model canària va utilitzar les xarxes socials per mostrar una espectacular foto seva en biquini dos mesos després d’haver parit. “ No ha deixat de cuidar-se durant l'embaràs. Ha tingut una alimentació equilibrada i ha prescindit de certes infusions”, va lloar la premsa aquell cop. Una frase que les mames mortals van llegir amb estupefacció i incredulitat. Però Artiles no va ser l'única mama que ha volgut mostrar-se en biquini. També Irina Shayk es va fotografiar en banyador ajaguda en un matalàs al sol. Només feia tres setmanes que havia donat a llum i el tipàs era de medalla. I de ‘Matrix’, esclar, perquè les parteres del món real no es posen biquini a les tres setmanes. Ni s'ajeuen al sol. No tenen temps. Ni cos.