SOSTENIDOR DE PEDRERIA

La sensual disfressa de la nòvia de Neymar amb missatge inclòs

La model Bruna Marquezine va desfilar com a musa de la comparsa la Favorita al Carnaval de Rio de Janeiro

novianeymar

novianeymar

1
Es llegeix en minuts

La sensual i atrevida disfressa que l'actriu i model Bruna Marquezine va portar en la seva primera desfilada al carnaval de Rio de Janeiro d'aquest any incloïa un homenatge al futbolista de la selecció brasilera i del PSG francès, ha explicat la nòvia de l'astre en un vídeo que ha publicat a les xarxes socials.

"El d'aquest costat té una arracada amb la lletra B (la inicial de Bruna) i el d'aquest una N (de Neymar)", explica, abans de llançar un expressiva rialla, l'actriu de 22 anys en el vídeo en què descriu les anelles de pedres i lluentons que formaven part de la seva disfressa.

Marquezine, que a finals de l'any passat va reconèixer que s'havia reconciliat amb el famós futbolistaMarquezine, va desfilar aquest dissabte com a musa de la comparsa carnavalesca la Favorita per l'ampla avinguda que envolta Copacabana, la platja més famosa del Brasil.

Proposta atrevida

L'actriu va cridar l'atenció per la seva atrevida disfressa, la descripció de la qual va arribar a ser tendència a Twitter, composta per un sensual sostenidor de pedres de fantasia que pràcticament li deixava al descobert el pit, un short de cintura alta però que li deixava a la vista les cuixes i unes mitges llargues de reixeta brillant.

"Estic disfressada de carnaval. No necessito un tema de disfressa per aprofitar el carnaval. Només vull ballar", va explicar al ser interrogada sobre el motiu de la seva disfressa.

Notícies relacionades

La Favorita va ser una de les 80 comparses que van desfilar aquest dissabte de carnaval a Rio de Janeiro per a les prop de sis milions de persones que, es calcula, participaran en les festes al carrer i gratuïtes d'aquest any, que van començar divendres i que duraran fins al Dimecres de Cendra.

Les desfilades de les comparses són una de les principals atraccions del carnaval carioca juntament amb les majestuoses desfilades de les escoles de samba del Grup Especial, encara que mentre que els primers són gratuïts i oberts, els segons estan restringits als que paguen les costoses entrades al sambòdrom.