MACROFESTA a parís

Neymar, 26 anys a tot luxe i entre llàgrimes

El brasiler convida tota la plantilla del PSG, inclòs Cavani, i diversos exfutbolistes i artistes

undefined41920536 neymar jr  is seen with his girlfriend bruna marquezine and 180205170318

undefined41920536 neymar jr is seen with his girlfriend bruna marquezine and 180205170318 / Benjamin Cremel via Red Bull Con

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Neymar sembla haver pujat un esglaó en les seves celebracions d’aniversari. L’astre brasiler va celebrar diumenge el seu 26è aniversari amb una macrofesta en què no va faltar de res. Futbolistes, familiars, còmics, models, la veu del cantant Maluma, que el va fer plorar amb el seu Cumpleaños feliz... A uns passos dels Camps Elisis, hi va anar tota la plantilla del PSG, inclòs el davanter Edinson Cavani, amb qui ha tingut algunes discussions. Aquesta celebració sembla mostrar el bon estat anímic de l’equip francès quan només falten 10 dies per a l’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid.

L’exfutbolista del Barça va fer els anys ahir, però la festassa es va avançar a diumenge a la nit. Lluny de ser una distracció, la convocatòria social va representar un sospir d’alleujament per a la junta del club francès, ja que les festes d’aniversari de Neymar i de la seva família han provocat absències del jugador en diversos partits al llarg de la seva carrera. No obstant, encara que aquesta vegada Neymar no va haver de travessar l’Atlàntic, l’entrenador del PSG, Unai Emery, va optar per deixar-lo fora de la convocatòria del partit de la Copa francesa d’avui contra el Sochaux.

Les xarxes socials es van fer ressò d’algunes imatges de la festa d’aniversari, en què Cavani va ballar i el porter Kevin Trapp li va fer un petó a la seva nòvia, la model brasilera Izabel Goulart, davant els flaixos de les càmeres dels fotògrafs que van fer guàrdia a la porta. Per allà van desfilar tots els jugadors (Di María, Pastore, Mbappé, Thiago Silva...) de rigorós esmòquing. Dani Alves, sempre un pas més enllà, va lluir un model amb incrustacions brillants.

El protagonista va portar un barret durant tota la gala, en què els convidats havien de portar esmòquing o vestit de nit. Durant la celebració, Neymar va tallar amb el seu fill, Davi Lucca, un pastís enorme de merenga adornat amb bengales. Poc després va pronunciar un discurs en què es va mostrar visiblement emocionat i va ballar amb la seva nòvia, Bruna Marquezine. «Els amics que tinc fora del futbol, el meu fill, la meva nòvia, el meu pare, la meva mare, els meus germans... tots els convidats sou importants per a mi», va dir. Al jugador brasiler gairebé se li van escapar les llàgrimes quan Maluma li va cantar el Cumpleaños feliz.

Notícies relacionades

CONVIDATS ESPECIALS / L’artista colombià és un ídol mundial del reggaeton, i sembla que és el favorit de les estrelles del futbol, ja que Messi Luis Suárez també professen veneració per l’autor de Felices los cuatro. En total, 150 personalitats es van donar cita per acompanyar el fitxatge més car de la història (222 milions van tenir la culpa que se n’anés del Barça l’estiu passat). 

Entre els assistents van destacar, a més del president del club parisenc, Nasser al-Khelaifi, l’exfutbolista Ronaldo Nazario de Lima, el músic colombià Maluma, el jugador brasiler de l’Olympique de Marsella Luiz Gustavo o els humoristes Malik Bentalha i Eric Judor. Aquesta exhibició de popularitat de Neymar va contrastar amb la celebració de Cristiano Ronaldo, que també fa anys avui (33), però que només va penjar una foto en els seus comptes socials donant les gràcies als seus fans per les felicitacions Neymar Cristiano s’enfrontaran després que el PSG disputi avui els vuitens de final de la Copa de França a Sochaux en un partit de lliga, preludi del gran xoc europeu amb el Madrid. 

Temes:

PSG Neymar París