SEGONS 'TMZ'

Enrique Iglesias i Anna Kournikova, pares de bessons

La parella, que fa 16 anys que estan junts, han mantingut en secret l'embaràs

L'extennista russa, de 36 anys, va donar a llum dissabte passat una nena i un nen, Lucy i Nicholas

L’artista de 42 anys i la seva parella Anna Kournikova de 36 han sigut pares de bessons aquest cap de setmana a Miami.  / EUROPA PRESS

L’artista de 42 anys i la seva parella Anna Kournikova de 36 han sigut pares de bessons aquest cap de setmana a Miami. 
Singer Enrique Iglesias (L) and tennis star Anna Kournikova of Russia watch as the Dallas Mavericks meets the Miami Heat during Game 3 of their NBA Finals basketball game in Miami June 13, 2006.   REUTERS/Lucy Nicholson     (UNITED STATES)

/

1
Es llegeix en minuts
Efe

El cantant espanyol Enrique Iglesias i la seva parella, l'extennista russa Anna Kournikova, es van convertir aquest cap de setmana per primera vegada en pares després del naixement de bessonssegons el portal nord-americà d'entreteniment TMZTMZ.

Després de més de 16 anys de relació amb el músic madrileny, Kournikova va donar a llum aquest dissabte passat un nen i una nena, a qui van posar per nom Nicholas i Lucy, respectivament.

Els nadons són els primers fills de Kournikova i Iglesias, de 36 i 42 anys respectivament.

Tots dos s'havien declarat interessats a ser pares, però consistents amb la seva decisió de mantenir la relació en privat, sempre van evitar fer declaracions concretes sobre aquest tema o qualsevol altre d'àmbit personal.

El portal, conegut per tenir informants pagats en institucions importants com hospitals, jutjats i aeroports, destaca que l'embaràs de l'antiga estrella del tennis va ser "superprivat".

Embaràs en secret

TMZ destaca que no hi ha fotos en públic de l'extennista des de finals del 2016, mentre que les poques imatges que ella mateixa havia penjat al seu compte d'Instagram la mostraven amb roba que no li marcava el tors.

Durant el dissabte, Kournikova va publicar una sèrie de fotos en què se la veu a bord d'una embarcació a Miami, encara que en cap d'elles quedava reflectit si estava embarassada.

Notícies relacionades

Iglesias i Kournikova es van conèixer el 2001 durant la gravació del vídeo de la cançó Escape i des de l'inici de la relació han sigut centre de rumors i especulacions sobre el seu imminent casament o ruptura, segons el moment.

Amb el naixement de Lucy i Nicholas se sumen a quatre els nets de Julio Iglesias i Isabel Presley. Els dos primers són Sofía Alejandro, fills de Chábeli, la filla gran de l'exparella.