A L'ILLA CARIBENYA DE MUSTIQUE

Les claus del casament d'Ana Boyer i Fernando Verdasco

La revista '¡Hola! dedica 43 pàgines a un enllaç a què no va assistir Enrique Iglesias

lmmarco41286821 gente portada de la  revista  hola boda  de ana boyer y  fer171212142817

lmmarco41286821 gente portada de la revista hola boda de ana boyer y fer171212142817

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exclusiva del casament caribeny, en una petita església de bambú de l’illa de Mustique, entre Ana Boyer Fernando Verdasco, pel qual la revista ha pagat molts milers d’euros, ja és al carrer. I al llarg de 44 pàgines permet veure, per passos, la cerimònia blindada a què han assistit els membres del clan Iglesias-Preysler-Falcó-Boyer i 63 convidats. Un casament amb una gran absència, la d’Enrique Iglesias. I una altra presència destacada, la de Mario Vargas Llosa, l’actual parella de la matriarca, que podria ser l’antesala d’un altre futur casament, el de la reina de cors del paper cuixé.

Encara que Tamara Falcó, l’organitzadora del casament o wedding planner, i la primera que va penjar una foto dels nuvis a Instagram, qualifiqués a l’arribar a Madrid d’irrisoris els comentaris sobre l’absència d’Enrique Iglesias per l’al·lèrgia a les exclusives, en l’entrevista que acompanya el reportatge, la núvia, Ana Boyer, no revela el motiu pel qual el seu germà i la seva nòvia, la tennista russa Anna Kournikova, no van assistir al casament, tot i que viuen a Miami i tenen el seu avió privat. «El meu germà Enrique no ha pogut venir, però vam estar amb ell a Miami uns dies abans del casament. Per descomptat que el trobem molt a faltar». 

En la imatge de la foto de família de la núvia, Ana Boyer Fernando Verdasco posen amb Isabel Preysler i els seus fills Julio José, amb la seva dona Charisse, Chabeli amb Christian Altaba i els seus nets Sofía i Alejandro, i Tamara. En el grup no apareix Vargas Llosa. «Òbviament, Mario ha tingut un lloc important en el meu casament. És la parella de la meva mare i estava assegut al seu costat. Tenim molt bona relació entre tots. No hi ha tensions», explica la núvia a la revista, per concloure que hi hagi cap problema, també amb la seva família política, per com s’ha organitzat aquest casament, com es va arribar a dir.

   

Notícies relacionades

CRÍTIQUES AL VESTIT/Respecte al tan publicitat vestit de Pronovias d’Ana Boyer, es tracta d’un paraula d’honor brodat en pailletes nacre i pedreria de cristall amb aplicacions de guipur amb un vel que sortia de les mànigues a manera d’ales de ratpenat que ha rebut alguna crítica per l’aspecte excessivament prim de la núvia. Les seves joies, d’estil romàntic, eren de Suárez. Les d’Isabel Preysler, de Rabat, que per alguna cosa és imatge d’aquesta marca.

 Fernando Verdasco va optar pel crema per al seu vestit i es va encarregar que els seus millors amics anessin també vestits del mateix to, tots per Pedro del Hierro. Com a part de l’exclusiva tots van posar amb la seva vestimenta, entre ells Feliciano López, un dels millors amics del nuvi. Per la seva part, la germana petita de la núvia, Tamara Falcó, va aprofitar l’ocasió per lluir un disseny creat per ella. No hi ha millor manera de publicitar-se si es busca futur en el món de la moda.