FA QUATRE ANYS

George Clooney va regalar un milió de dòlars als seus 14 millors amics

Els va voler agrair que l'ajudessin en els seus inicis a Hollywood

lmmarco27375338 ven195 venecia  italia  26 09 2014   el actor george clooney171213172540

lmmarco27375338 ven195 venecia italia 26 09 2014 el actor george clooney171213172540 / ALESSANDRO DI MEO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja coneixíem l'altruisme del matrimoni que formen George i Amal Clooney, però no deixa de sorprendre un dels gestos que va tenir l'actor i director de 56 anys. Ho ha explicat en una entrevista el seu amic i soci Rande Gerber, el marit de Cindy Crawford, i es remunta al 27 de setembre del 2013. Aquell dia Clooney va reunir "els nois", el seu grup d'amics, i els va voler agrair tot el que el van ajudar en els seus inicis com a actor.

Rande Gerber va explicar que quan van arribar al sopar, sobre la cadira de cada comensal hi havia una bossa d'esports negra. "George va començar a dir-nos: Escolteu, vull que sapigueu tot el que signifiqueu per a mi. Quan vaig arribar a Los Angeles vaig dormir als vostres sofàs. Soc molt afortunat en la meva vida de tenir-vos a tots i no podria ser on soc avui sense tots vosaltres. Per tant, és realment important per a mi que, mentre seguim junts, us torni el favor. Així que vull que obriu les vostres maletes. Les vam obrir i hi vam veure molts bitllets de 20 dòlars. Hi havia un milió de dòlars. Cada un de nosaltres, els 14 que hi érem, vam rebre un milió de dòlars".

Notícies relacionades

Segons ha explicat Gerber, la sorpresa va ser majúscula. "Un estava treballant en un bar de l'aeroport de Texas, un altre anava en bicicleta a treballar tots els dies, etcètera. I tots s'havien ocupat o ajudat George en alguna ocasió i ara ell els hi estava tornant". Clooney tenia una sorpresa més: "He pagat els impostos de tots, així que aquest milió de dòlars és íntegrament per a vosaltres". Gerber, que era copropietari amb Clooney de l'empresa Casamigos Tequila -que van vendre per mil milions de dòlars el juny d'aquest any- es va negar a acceptar el regal del seu amic. "Si Rande no s'emporta el seu milió de dòlars, ningú ho farà". Així que Gerber no va tenir més opció que acceptar-lo, encara que el va donar a caritat, segons va assegurar a l'entrevista. "Així és George Clooney", va dir del seu amic. 

A mitjans del mes d'agost d'aquest any, el matrimoni Clooney va donar un milió de dòlars a la Southern Poverty Law Center (SPLC) per combatre el racisme als Estats Units arran dels disturbis i la violència provocada a Charlottesville aquest estiu. Un mes abans, la parella també es va comprometre amb els nens refugiats i va donar tres milions de dòlars a un projecte de l'Unicef per aconseguir l'escolarització al Líban dels menors sirians.