VICTORIA'S SECRET DEBUTA A L'ÀSIA

Els àngels de Xangai

Un total de 55 models, amb 88 'looks' desfilen en un dels xous de moda més grans

lmmarco41021799 brazilian model lais ribeiro gestures as she presents the 2171120152513 / Andy Wong

lmmarco41021799 brazilian model lais ribeiro gestures as she presents the  2171120152513
zentauroepp41021838 models of the victoria s secret fashion show cheer on stage 171120142728
lmmarco41021829 brazilian alessandra ambrosio gestures as she presents a cre171120152524
lmmarco41021819 brazilian alessandra ambrosio raises her hand as she cheers 171120152503
lmmarco41021893 models celebrate at the end of the 2017 victoria s secret fa171120151459

/

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Doncs ja està tot a la vista. 55 noies en calces i sostenidors. Això estirat durant dues hores i mitja i convertit en espectacle és el bonic embolcall amb què Victoria's Secret es presenta al món poc abans de les dates nadalenques, que és quan més roba íntima es compra, en el seu ja clàssic espectacle alat. La desfilada l'emetrà la cadena DKiss a Espanya el pròxim 28 de novembre, simultàniament a moltes altres cadenes a tot el món, com la CBS als Estats Units. S'espera una audiència de 800 milions de persones en 190 països. Serà com la Superbowl de la llenceria. 

Per si no ho savien, aquesta vegada l'escenari ha sigut Xangai, i és que la clientela asiàtica mana. Això sí, aquesta vegada l'organització ha topat amb l'estricta censura xinesa i la seva política de visats. Tant que a una de les guapes més esperades, la nord-americana Gigi Hadid, li van tallar les ales –¿per fer una broma amb els seus ulls ametllats en un vídeo casolà?–  i no va poder volar fins a la capital econòmica xinesa, així que es va haver de conformar amb veure la seva germana Bella. També es van quedar a les portes quatre models russes més i la cantant Katy Perry, que estava previst que cantés si no fos perquè fa dos anys es va embolicar en una bandera taiwanesa durant un concert a Taipei.

55 models 

Però com que el xou ha de continuar allà hi havia 55 models, quatre més que en la cita de París del novembre passat, disposades a donar-ho tot després de setmanes de preparació i assajos. L''àngel' Candice Swanepoel, amb un conjunt vermell i negre, de quadros escocesos i ales a joc, ha obert una desfilada dissenyada mil·limètricament per agradar sobretot al mercat asiàtic ja des de l'alfombra del Mercedes Benz Arena, a la riba del riu Pudogn, que ha sigut de color púrpura, el de la marca.

El cantant Harry Styles ha obert musicalment el xou, que ha comptat també amb l'estrella local Jane Zhang i el californià d'origen mexicà Miguel per posar música a una desfilada dividida en sis apartats: Aventura Nòmada, Àngels de Porcellana, Deesses, Conte d'Hivern, Nació Millenial i Àngels Punk. Entre les elegides, noms que figuren entre les top models del moment, algunes fixes de la marca i altres que aspirar a ser-ho i que guanyen punts en el seu currículum (i en el seu compte corrent). Parlem, entre altres, d'Adriana Lima, Adriana Ribeiro, Alessandra Ambrosio, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Taylor Hill, Elsa Hosk, Lily Aldridge, Romee Strijd, Karlie Kloss, Sara Sampaio i Blanca Padilla, l'única espanyola en tan esperat càsting. Totes elles han sortit a l'escenari amb el somriure d'orella a orella i desfilant al ritme de la música amb les seves espectaculars ales a joc.

Notícies relacionades

Un dels moments estel·lars de la nit ha sigut quan una somrient brasilera Lais Ribeiro, tal com s'havia anunciat, ha lluït els sostenidors Champaigne Nights Fantasy Bra, una peça valorada en dos milions de dòlars adornat amb 6.000 pedres precioses, entre elles diamants, safirs grocs i topazis i encastats en or de 18 quirats. La traca final ha arribat amb totes les models saludant el públic sota un bany de confeti.

Pells pàl·lides

Malgrat els problemes previs, la jugada per a Victoria's Secret ha sigut victoriosa. Les xineses volen també roba interior sexi i el sector de la llenceria espera moure només en aquest país 25.000 milions de dòlars anuals, el doble que els Estats Units. Per això la firma, que ha obert aquest any botiga a Xangai, ha comptat en aquesta edició amb set models xineses, des de les veteranes Ming Xin, He Suï, Ju Xiaowen i Liu Wen -la més ben pagada del país-, fins a les debutants Xie Xin, Pei Shu i Estelle Chen. També s'havia demanat a les models participants que no arribessin molt morenes: als asiàtics els agraden les pells pàl·lides.

Temes:

Moda Xangai Models