Prince té el seu propi to púrpura

L'institut de color de Pantone anuncia la creació de "Love Symbol #2", un to de púrpura inspirat en el cantant

lmmarco39716579 united states   september 13   ritz club  photo of prince  p170817161911

lmmarco39716579 united states september 13 ritz club photo of prince p170817161911

1
Es llegeix en minuts

La cançó Purple rain quedarà per a la història com un dels millors temes de Prince. Més que un color va ser la seva marca personal. El polifacètic artista de Minneapolis es va retratar centenars de vegades amb vestits d’aquest color i va banyar de púrpura totes les seves actuacions en directe.

Ara, després d’un acord amb els hereus del cantant desaparegut als 57 anys per una sobredosi accidental de drogues el 21 d’abril de l’any passat, la companyia nord-americana Pantone ha creat en homenatge a ell el Love Symbol #2, un to púrpura estandarditzat i personalitzat per representar l’artista.

Notícies relacionades

«El color púrpura era sinònim de qui era Prince i ho serà sempre. És una increïble manera que el seu llegat sobrevisqui per sempre», ha assegurat Troy Carter, assessor dels hereus de Prince. D’altra banda, Laurie Pressman, vicepresidenta de l’institut, va dir que per crear el color es van inspirar en el mític piano Yamaha púrpura de l’artista, l’instrument que va fer servir en la gira que va fer abans de morir.

L’anunci arriba, a més, unes setmanes després del llançament d’una edició de luxe de l’àlbum Purple rain, que inclourà cançons inèdites i èxits com Let’s go crazy and when doves cry així com un DVD d’un concert del 1985. Purple rain no només va ser un gran èxit musical, sinó també el nom d’una pel·lícula protagonitzada per Prince. La cinta va guanyar l’Oscar a millor banda sonora original l’any 1985.

Temes:

Prince