ENTREVISTA A 'XL DOMINICAL'

Imanol Arias: "Vaig treure els diners fora d'Espanya per por"

L'actor se sincera i parla dels seus problemes amb Hisenda i del seu "any complicadet"

lmmarco38011341 barcelona 10 04 2017 presentaci n de la serie de movistar  v170606193930

lmmarco38011341 barcelona 10 04 2017 presentaci n de la serie de movistar v170606193930 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

"Això dels 'papers de Panamà' m'ha tocat. M'estic traient l'orgull i l'ego", explica l'actor Imanol Arias a l'entrevista que ha concedit a la revista 'XL DOMINICAL', que es distribueix aquest diumenge amb 'EL PERIÓDICO', i de la qual és portada. L'actor, de 61 anys, va complir els 60 acusat de frau fiscal.

El televisiu Antonio Alcántara de la sèrie 'Cuéntame' reconeix els errors comesos i diu que està disposat a resoldre'ls així que el jutge fixi la quantitat que ha de pagar per aclarir els seus comptes amb la Justícia.

"Vaig treure els diners fora d'Espanya per por. La por és sempre el factor més important per a aquesta mena de coses. Por i que algú t'ofereix una solució. Així passen les coses". ¿Por de què?, li pregunta l'entrevistadora. "De les circumstàncies personals que es van donar després d'un discurs que vaig fer contra ETA, de les persones que t'insultaven per carta i implicades en llocs de Govern i de partits... Vaig haver de portar guardaespatlles tres o quatre anys", recorda. 

Notícies relacionades

L'actor lleonès reconeix a l'entrevista que tot aquest assumpte l'ha tocat, però n'ha pres bona nota. "Una de les coses que s'aprenen quan et critiquen als 60 és que l'objectiu del treball es veu molt més clar, perquè hi ha circumstàncies que et posen més nerviós i precipiten més la teva vida; com l'enorme quantitat de companys importants que entre la meva edat i els 75 anys han mort. Això et marca més que tenir un Goya", afirma l'actor, que reconeix que econòmicament no té la vida resolta perquè espera viure 20 anys més.

DORMO AL MIG DEL LLIT

Imanol, que està rodant la sèrie 'Velvet Collection' i el 30 de juny estrena la pel·lícula 'Despido procedente', reconeix que el 2016 va ser un any "molt complicadet" també a nivell sentimental, després de la seva ruptura amb Irene Meritxell, la seva parella coneguda més recent. "En aquest moment de la meva vida crec que estic ben dotat per viure sol. Visc sol i molt bé: dormo al mig del llit... encara que a això t'hi acostumes ràpid".