Anar al contingut

DESCANS A ITÀLIA

Els Obama, de vacances a la Toscana

L'expresident i la seva dona, Michelle, s'allotgen en un complex medieval

Els Obama, de vacances a la Toscana

FABIO DI PIETRO

Barack Obama i la seva dona, Michelle, estan de vacances a la Toscana. La parella s'allotja al recinte medieval que posseeix John Phillips, l'ambaixador dels Estats Units a Itàlia durant el seu mandat. La visita va començar amb una conferència de l'expresident dels Estats Units a Milà el 9 de maig en què va parlar durant 45 minuts en un congrés sobre alimentació amb qui va ser el seu xef a la Casa Blanca.

LUXOSA RESIDÈNCIA

Aquest dilluns, els Obama van aparèixer envoltats de guardaespatlles al famós centre de Siena i van visitar algun dels museus com una parella de turistes més. En el seu recorregut van estar assessorats per especialistes en història de l'art.

L'alcalde de Siena, Bruno Valentini, va convidar la parella a pujar a la bastida de les obres de restauració de la 'Majestat' de Simone Martini al Palau Públic.

El matrimoni passa aquests dies en una petita localitat de la Toscana: Borgo Finocchieto. Es tracta d'una luxosa residència composta per 22 'suites' a l'interior de la casa principal i quatre edificis independents al voltant de la plaça central de la vila.