Paula i Bustamante, una ruptura que ve d'enrere

Segons 'Vanitatis', fa tres anys el matrimoni va firmar la seva separació

Paula Echevarría trenca el silenci després de la ruptura amb David Bustamante. / EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts

S'ha de mirar força enrere a l'Instagram de l'actriu Paula Echevarría, 13 setmanes, per veure una foto a contrallum feta a les dunes de Maspalomas, a Gran Canària, fent-se un petó amb David Bustamante per acomiadar el 2016 i entrar el 2017. "Propòsit per al nou any: que cada dia de les nostres vides sigui com el d'avui", escrivia llavors Paula.

Evidentment, el desig s'ha truncat i a falta de confirmació oficiosa, que potser arribarà aquest dimecres en forma d'exclusiva en una revista o en la presentació de la nova fragància de Paula, la parella ja no és parella, després d'11 anys de matrimoni i una filla de 8 anys en comú, Daniela. Per cert que a aquesta foto d'Instagram li han sortit ara comentaris. "Ostres. Éreu la parella perfecta. ¡Quina pena!", s'exclama algun dels milers de seguidors que tenen a les xarxes.

DES DE FA ANYS

El cas és que mentre dilluns la premsa del cor gairebé s'infarta amb el rumor de la separació de Paula Echevarría i David Bustamante, en el seu cercle d'amistats no sembla haver-los sorprès gens. De fet, la sorpresa és que no se sabés abans, perquè molts estaven al corrent que, des de fa molt de temps, hi ha qui indica que fins i tot anys, la parella estava en crisi. I si la ruptura no s'ha produït abans ha sigut pel desig de tots dos que la seva filla Daniela tingués una infància més familiar.

Sembla que la situació es va tornar insostenible després de Nadal i dels viatges que van fer a Nova York i París amb un grup d'amics, que durant molts mesos els han recolzat en el seu intent de millorar la seva relació. Pel que diuen fonts pròximes a la parella, "hi havia sortides de David i companyies que no li agradaven gaire a Paula". Des de fa temps, Bustamante viu en un pis a prop de la casa on va residir amb l'actriu, que s'ha quedat al domicili conjugal amb la nena.

Potser el que més sorprèn de tot això és que, segons apunta 'Vanitatis', fa més de tres anys van firmar davant notari una escriptura de capitulacions en què van pactar la seva separació. "La responsabilitat que no hagi funcionat és de tots dos. Fa temps que fan vides separades, encara que aparentment tot semblés idíl·lic. Els motius de no separar-se tindrien a veure amb la idea de donar un entorn estable a la filla i mantenir els interessos mediàtics importants que han fet que sigui una de les parelles amb més ganxo per a les marques", afirma el portal.

RÈGIM DE SEPARACIÓ DE BÉNS

Paula Echevarría i David Bustamante es van casar a la basílica de Covadonga, a Astúries, el 2006, amb una banda de gaites, i un any més tard van renovar els seus vots amb un casament balinès. Com molts matrimonis, ho van fer en règim de separació de béns. A més, cadascú ha organitzat la seva activitat econòmica creant les seves pròpies empreses independents, amb inversions totalment separades.

Notícies relacionades

En el moment de l'enllaç, Bustamante, ja amb una trajectòria musical traçada després dels seus inicis a 'Operación Triumfo', guanyava molt més que Paula Echevarría, llavors una actriu secundària a la sèrie 'Comisarios'. Però amb el temps aquesta situació s'ha equilibrat, sobretot gràcies a l'èxit de la sèrie 'Velvet' i al filó que té ella amb un bon nombre de marques comercials.

El divorci no sembla que sigui un problema a l'hora de repartir-se el patrimoni. Només queda per determinar la custòdia de la nena, però tot indica que, encara que la nena viurà amb Paula, David Bustamante la podrà veure sempre que vulgui. Els pares d'ella s'han traslladat d'Astúries a Madrid per recolzar-la en aquests moments. Mentre que el cantant s'escapa a Cantàbria sempre que té un alto en el camí en la seva gira. De fet, l'última foto que ell ha penjat a Instagram està amb el seu germà i amb el seu pare "assajant un pas de Setmana Santa". La processó va per dins.