EMOTIU COMIAT

Dani Rovira dedica unes emotives paraules al desaparegut Pablo Ráez

L'actor recolza la lluita del jove marbellí perquè augmentessin les donacions de medul·la

zentauroepp35392419 gente pablo raez enfermo amigo de dani rovira instagram170302142803

zentauroepp35392419 gente pablo raez enfermo amigo de dani rovira instagram170302142803

1
Es llegeix en minuts

"Ja fa uns dies que vas marxar i per aquí tots seguim intentant omplir un buit impossible amb la memòria, les paraules i els petits pessics que ens donen al pit quan t'aboques al record". Així comencen les emotives paraules que l'actor malagueny Dani Rovira li ha dedicat al seu Instagram al seu paisà, Pablo Ráez, mort el cap de setmana passat a causa de la leucèmia.

Notícies relacionades

"Em sento sincerament afortunat de poder haver-me creuat en el tram final d'una de les teves vides", afirma l'actor. "I sí. Perquè com jo dic, la fe és com l'opinió, cadascú té la seva. I jo m'agafo a la meva fe i en ella descobreixo que vas utilitzar una de les teves vides per deixar el teu missatge i regalar vides i esperança a una societat òrfena de referents com tu, òrfena d'actes d'amor sense condicions. Pocs se'n van amb tanta vida com tu, amic", continua el protagonista d''Ocho apellidos vascos'.

"Espero que tornis a provocar de nou una trobada, per poder seguir aprenent de tu. Perquè ets etern. Perquè ets immortal. Bon camí, company. Bon viatge, malagueny universal". Així s'acomiada Rovira de Pablo Ráez.