PRIMERES DECLARACIONS DES DE LA SEVA RUPTURA

"Seguirem sent una família", assegura Angelina Jolie després del seu divorci

L'actriu ha presentat a Cambodja, acompanyada pels seus sis fills, el seu nou projecte com a directora

lmmarco37341019 hollywood star angelina jolie speaks to media during a press170220125926

lmmarco37341019 hollywood star angelina jolie speaks to media during a press170220125926 / TANG CHHIN SOTHY

2
Es llegeix en minuts

Amb la veu trencada i gairebé sense poder contenir les llàgrimes, l'actriu Angelina Jolie s'ha referit per primera vegada davant d'una càmera, en aquest cas de la BBC, a la seva ruptura amb Brad Pitt: "No en vull parlar gaire, només vull dir que és un moment molt difícil. Som una família i sempre ho serem. Ho superarem i seguirem sent una família”.

Ha sigut a Cambodja, país al qual ha viatjat acompanyada dels seus sis fills per presentar la seva nova pel·lícula com a directora. Ja una mica més serena, va afegir: “Molta gent es troba en aquesta situació i em centro en els meus fills i a seguir endavant”.

Es tracta de la seva primera aparició pública després del seu divorci, el setembre passat, de Brad Pitt, i ha estat envoltada dels seus sis fills. Angelina Jolie ha presentat al país asiàtic la seva nova pel·lícula com a realitzadora, 'Primer van matar el meu pare: una filla de Cambodja recorda', basada en la novel·la homònima d'una activista i que tracta sobre el règim dels khmers rojos.  

Maddox, de 15 anys, Pax, de 13, Zahara, de 12, Shiloh, de 10, i els bessons Knox i Vivienne, de 8, van acompanyar la seva mare a l'estrena de la pel·lícula i va ser el gran, Maddox, que Angelina Jolie va adoptar a Cambodja, qui va prendre la paraula. “Gràcies a tothom per assistir aquesta nit. Finalment ho hem fet. És un gran honor presentar aquesta pel·lícula amb tots vosaltres i poder estar al costat de la meva mare i la meva família. I ara, m'agradaria donar pas a la meva germaneta Shiloh, que vol dir una cosa”, va dir Maddox. Shiloh, de 10 anys, va dir: “Em dic Shiloh i estimo Cambodja”.

"SENSE CAMBODJA NO HAURIA SIGUT MARE"

Notícies relacionades

“Aquesta pel·lícula no ha sigut feta per centrar-se en els horrors del passat sinó per celebrar la bondat i el talent de la gent de Cambodja. Sobretot, és la meva manera de mostrar el meu agraïment a Cambodja. Sense Cambodja jo no hauria sigut mare. Part del meu cor està i estarà sempre en aquest país. I part d'aquest país està sempre amb mi: Maddox”, va afegir Angelina. Ahir, el fill gran d'Angelina va estar visitant les ruïnes d'Angkor.

Angelina Jolie i Brad Pitt estan immersos en els tràmits del seu divorci, un procés que van decidir portar en privat, tal com van anunciar a través d'un comunicat conjunt al mes de gener. A l'inici dels tràmits de separació van transcendir els conflictes que tenia la parella respecte a la custòdia dels nens, que sembla que és el principal punt de desacord entre ells.