NOVA PEL·LÍCULA

Angelina Jolie s'emporta els seus sis fills a Cambodja

L'actriu viatja fins al país on va adoptar el seu fill gran per presentar una cinta sobre els khmers rojos

lmmarco37341821 mak03 phnom penh cambodia 18 02 2017 us director actre170218233435 / MAK REMISSA

lmmarco37341821 mak03  phnom penh  cambodia   18 02 2017   us director actre170218233435
lmmarco37341220 hollywood actress angelina jolie smiles before a press confe170218233444

/

1
Es llegeix en minuts

Quan fa cinc mesos que es va anunciar el divorci d'una de les parelles més sòlides de Hollywood, Angelina Jolie hi ha posat terra pel mig i s'ha emportat els seus sis fills fins a Cambodja. L'exdona de Brad Pitt ha volat fins a Cambodja per presentar 'Primer van matar el meu pare: una filla de Cambodja recorda', la seva nova pel·lícula com a directora. El títol correspon a l'adaptació del llibre homònim de l'activista Loung Ung, que quan era petita va patir el règim dels khmers rojos en aquest país asiàtic.

Maddox, de 15 anys, Pax, de 13, Zahara, de 12, Shiloh, de 10, i els bessons Knox i Vivienne, de 8, han sigut fotografiats visitant amb Angelina la residència reial a la ciutat cambodjana de Siem Reap, i el que ha sorprès de les imatges és que han crescut molt tots. La família ha sigut rebuda pel rei Norodom Sihamoni. 

Cambodja és precisament la terra natal de Maddox, a qui Angelina Jolie va adoptar quan era un nadó. Quan l'actriu i directora va donar a conèixer aquest projecte, rodat completament en aquest país asiàtic, va explicar que serviria perquè el seu fill gran conegués més bé la història del seu país d'origen.

Notícies relacionades

"Volia comprendre millor tot el que devien passar els pares del meu fill (gran), i volia conèixer més bé aquest país. Espero haver fet honor a aquells que van sobreviure i a la història de la meva estimada amiga", va assegurar sobre Loung Ung la directora de la cinta en una roda de premsa. "Espero i crec que he educat el meu fill perquè estigui molt orgullós de Cambodja, i espero que la gent jove quan vegi la pel·lícula sàpiga part de la seva història, però també espero que vegin que aquest és un país de talent, art, amor i bellesa", va manifestar.

Aquesta és la seva primera aparició pública des que va anunciar la seva separació de l'actor Brad Pitt i va abandonar la mansió que compartien a Los Angeles emportant-se els seus fills.