DiCaprio parla amb Trump sobre el canvi climàtic

L'actor va a la Torre Trump per explicar-li la necessitat de mesures urgents per combatre el canvi climàtic

lmmarco36553311 file   in a thursday  oct  20  2016 file photo  leonardo dic161208163648

lmmarco36553311 file in a thursday oct 20 2016 file photo leonardo dic161208163648 / Brad Barket

1
Es llegeix en minuts

La defensa del medi ambient ha portat Leonardo DiCaprio aquesta vegada fins a la Torre Trump de Nova York. L'oscaritzat actor és un activista convençut i el president electe dels EUA, Donald Trump, un dels personatges més incrèduls sobre aquest tema. Tots dos van mantenir aquest dimecres una reunió en què van discutir sobre com els treballs vinculats a la conservació del medi ambient poden contribuir al creixement de l'economia nord-americana.

Terry Tamminen, conseller delegat de la fundació de Leonardo DiCaprio, que també va ser present a la reunió, ha explicat que a la cita també hi van assistir Ivanka Trump, filla del president electe, i altres membres de l'equip del magnat, i va explicar que la seva missió era explicar-los com l'energia renovable i neta pot arribar a generar milions de llocs de treball. 

TAMBÉ AMB OBAMA

Notícies relacionades

La reunió, que va durar una hora i mitja, té lloc després que Trump hagi nomenat Scott Pruitt per dirigir l'Agència per a la Protecció del Medi Ambient. Pruitt és exprocurador general d'Oklahoma, un polític pròxim a la indústria dels combustibles fòssils i, sobretot, famós per ser escèptic pel que fa a temes com el canvi climàtic. 

El protagonista d''El renacido', de 42 anys, va aprofitar la reunió per regalar-li a Trump una còpia del seu documental sobre l'escalfament global, 'Before the flood'. No és la primera vegada que DiCaprio es reuneix amb un mandatari. A l'octubre es va reunir amb Barack Obama als jardins de la Casa Blanca. En aquella trobada van destacar la urgència de prendre més mesures en aquesta “carrera a contratemps” que és la lluita contra l'escalfament global.