XOU AL 'GRAND PALAIS'

Els 'àngels' de Victoria's Secret aterren a París

Les models inunden les xarxes amb fotos de la seva arribada

zentauroepp36444526 gente 28 11 2016 foto de instagram de los preparativos para 161128135002

zentauroepp36444526 gente 28 11 2016 foto de instagram de los preparativos para 161128135002
Els àngels de Victoria’s Secret escalfen motors.

/

1
Es llegeix en minuts

Falta pocs dies per al xou de Victoria’s Secret i ja es pot disfrutar d’algunes pinzellades de la desfilada, que tindrà lloc al Grand Palais de París, a la vora del Sena.

Diumenge van arribar els primers àngels en l'avió organitzat per la companyua i quan van trepitjar terra no es van resistir a fotografiar-se juntes, perfectament uniformades. Entre les escollides per la marca per a la seva presentació d’aquest any hi ha Bella Hadid, Adriana Lima, Kendall Jenner, Lily Donaldson, Josephine Skrive i Joan Smalls, que van posar totes juntes perfectament uniformades amb les seves samarretes roses de la firma, texans i jaquetes de pell per resguardar-se del fred francès.

Notícies relacionades

Els pròxims dies tenen proves de vestuari i assajos, però totes porten els deures ben fets: s'han esforçat al gimnàs com ens ho han fet veure a través de les xarxes socials.

L'última a caldejar l'ambient ha sigut Bella Hadid, que va posar lleugera de roba davant un mirall en què es podia apreciar que ha perdut pes. «No he fet dieta. M'agradaria tenir més pit i malucs», va explicar fa unes setmanes la model, que serà una de les protagonistes de la desfilada. 

Temes:

Moda Bella Hadid