DESFILADA DE REVISTA

La irreconeixible Tamara Falcó i el posturetes Cristiano Ronaldo marquen el ritme cardíac

La filla d'Isabel Preysler parla del seu canvi físic i l'estrella de Florentino Pérez es deixa robar unes fotos a Eurodisney amb una nòvia nova

ronaldo

ronaldo

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

A mi em passa el mateix que a Tamara Falcó. "Quan em miro al mirall no em reconec". En el cas de la filla d'Isabel Preysler i el marquès de Griñón, és evident la confessió després de la transformació física experimentada a causa d'una malaltia de tiroide. Tamara assalta la portada d''¡Hola!', la revista que més ingressos genera a la seva mare, i deixa en una finestra la troballa d'una possible nòvia a la vida de Cristiano Ronaldo, el mateix que aquesta setmana va refregar fortuna milionària davant la cara de Koke, el centrecampista de l'Atleti que li va dir 'maricon'. "Maricon', sí, però ple de pasta".

Tamara Falcó embasta les pàgines de la bíblia cardíaca ("¿Febre de casaments a la meva família? Estaré encantada per acompanyar-los en el que decideixin", referint-se a la possibilitat que Mario Vargas Llosa porti a l'altar per quarta ocasió la mare Preysler), amb una desfilada que podrien haver titulat 'Parelles espanyoles pel món'.

PASSAREL·LA AMB FAMOSOS

Així es reconeix la passejada de Marta Ortega i Carlos Torretta per Madrid, acabats d'aterrar de Nova York. L'hereva del multimilionari tèxtil somriu al fotògraf amb menys simpatia que el professional David Bustamante a la Cinquena Avinguda novaiorquesa amb la seva parella, Paula Echeverría, i la filla de tots dos. Cayetano Rivera i Eva González tanquen la passarel·la també a Amèrica del Nord. El torero i la presentadora celebren el seu primer aniversari de casament, relaxats al Carib mexicà i disfressats i de gresca a Las Vegas.

Una altra exclusiva, per a lectors més madurets, la componen Genoveva Casanova i José María Michavila. L'empresària divorciada d'aquell amic de pupitre d'Aznar que va presidir Telefónica (Vilallonga) i l'exministre del PP. La calidesa de la tardor madrilenya ha propiciat el retrobament. Segons sembla, s'havien donat un temps en la seva relació, adverteix '¡Hola!'.

Tot conte està connectat, com demostra que la mateixa revista que mostra en pàgines principals les fotos de Cristiano Ronaldo amb el seu ¿nou amor? deixa per a l'últim tram el minireportatge d'Irina Shayk, ex del davanter del Madrid, dalt de la moto de l'actor Bradley Cooper.

EL NÒVIO EXBOXEJADOR DE TERELU

El 'culebró de les Campos' suma nova entrega a 'la seva' revista, 'Lecturas'. El nòvio de Terelu ja no és el nòvio de Terelu. La copresentadora de 'Qué tiempo tan feliz' té substituta al cor de l'exboxejador José Valenciano. Sí, la filla de Doña María Teresa tenia un noviet vingut del ring. ¿Bigote Arrocet deu haver fet algun acudit al tornar a casa per alegrar les noies de la família?

Notícies relacionades

La resposta es pot amagar a la mateixa tapa de 'Lecturas', en què Jorge Javier Vázquez avisa que a Teresa Campos "li queda corda per a estona". Ho vam poder comprovar diumenge passat amb la promoció de Bertín Osborne. El galant personatge va versionar Joan Baptista Humet i vam sobreviure.

La connexió tele-premsa del cor té versió en l'anunci que Rocíito (Carrasco) té previst portar als tribunals el seu ex-molt ex, Antonio David. Quin temps tan infeliç.