reportatge

Michelle Obama, esplèndida a la portada de 'Vogue'

La primera dama nord-americana s'acomiada del càrrec posant per a una entrevista de la revista d'Anna Wintour amb fotos de la famosa Annie Leibovitz

vogue

vogue

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'edició nord-americana de la revista ‘Vogue’ del mes de desembrela revista ‘Vogue’ ha decidit apostar per Michelle Obama, que llueix esplèndida a la seva portada, enfundada en un vestit blanc sense mànigues de Carolina Herrera. La primera dama dels EUA s'acomiada així del càrrec, gairebé sense maquillatge, amb els cabells pentinats cap enrere, un anell de brillants a la mà i un parell d'arracades de Monique Péan.

L'escenari de les imatges, fetes per la famosa Annie Leibovitz i que acompanyen una entrevista realitzada per Jonathan Van Meter, no sembla ser la Casa Blanca. El retrat desprèn el tipus de glamur típic de Vogue, associat a les estrelles de Hollywood. Un altre dels vestits usats en la sessió és un Atelier Versace negre, amb el qual també apareix en un posat molt sensual, en unes escales.

Però és que, a partir de gener, aquesta advocada de Chicago passarà a convertir-se potser en la candidata demòcrata a les eleccions del 2020, punt negat per la consellera de la presidència Valerie Jarrett. En tot cas, la primera dama assegura que sempre estarà “compromesa d'alguna manera en el servei públic i en la vida pública”.

Notícies relacionades

El reportatge de Van Meter és un repàs a la trajectòria de Michelle Obama durant la seva presència a la Casa Blanca i el seu treball quotidià al llarg dels últims mesos, la seva labor amb els estudiants i veterans de guerra. L'entrevista es va realitzar abans de conèixer els últims resultats electorals, i hi ha referències a Hillary i Bill Clinton, però no a la possible arribada de Donald i Melania Trump a la residència presidencial.

Aquesta és és la tercera vegada que Michelle Obama posa per a la revista dirigida per Anna Wintour. La primera va ser el 2009, pocs mesos després d'arribar al càrrec, i la segona, el 2013, sent Annie Leibovitz la fotògrafa encarregada de les imatges.