Jennifer Aniston: "Estic farta de ser reduïda a un trist ésser humà sense fills"

L'actriu critica novament que la premsa se centri en la seva vida personal

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Jennifer Aniston està farta que els mitjans la redueixin a un “trist ésser humà sense fills”. L'actriu, de 47 anys, està molt cansada de llegir i sentir tot el que es diu d'ella i ha esclatat a la revista 'Marie Claire'. “M'he sentit avergonyida pel meu estat civil, m'he sentit avergonyida pel meu divorci, quan no tenia parella m'han avergonyit, m'han avergonyit fins i tot pels meus mugrons ¿Per què només mirem les dones a través d'aquesta lent particular?”, es queixa la protagonista de 'Sexe a Nova York'.

L'artista, portada de la revista del mes de desembre, ha aprofitat per contraatacar. “Estic cansada de sentir-me avergonyida i analitzada per cada situació que toca la premsa sobre mi. He treballat molt i molt per ser reduïda a una trista dona que no té fills”, ha explicat.

Les seves declaracions recorden la sincera columna que va escriure al juliol a 'The Huffington Post', on va dir que se sentia assetjada per la premsa. “Perquè consti, no estic embarassada. El que n'estic és farta”, així arrencava el seu missatge.

Notícies relacionades

Malgrat tot, la premsa mundial ha seguit parlant d'ella després de donar-se a conèixer el divorci de la seva exparella Brad Pitt amb Angelina Jolie. Les xarxes socials es van omplir de mems d'ella i de la seva suposada felicitat pel fracàs del matrimoni de l'actor.

Encara que a l'entrevista publicada per 'Marie Claire' ha evitat parlar del divorci de Brangelina, sí ha aclarit que que no està vivint cap crisi marital amb Justin Theroux, el seu marit des del 2015. “L'únic que sé és que em sento completament adorada per ell sense importar res. Treu el millor de mi".