El cuiner Juan Mari Arzak, elegit Txapeldun de l'any
Un jurat escull el pare dels fogons bascos per coronar-lo amb el guardó del grup Sagardi

jcortadellas36060746 161027161425
Revelat el secret guardat durant setmanes: el cuiner Juan Mari Arzak ha sigut elegit Txapeldun 2017, premi que atorga des de fa cinc anys el grup Sagardi a les persones que considera més rellevants durant l'any o, també, per tota una trajectòria. El pare de la cuina basca ha rebut la notícia per boca i abraçada d'Iñaki López de Viñaspre, president de Sagardi, acompanyat pel degà de les bones taules, Rafael Ansón.
El premi Txapeldun ha coronat les testes dels periodistes Andreu Buenafuente, Jordi Evole i Jon Sistiaga, a més de la de Mikel Urmeneta, ideòleg de la fàbrica de dibuixos Katuki Saguyaki i de l'avui moribunda Kukuxumusu.
A la trobada de López de Viñaspre amb Arzak a Sant Sebastià la seguirà el tradicional banquet que el grup gastronòmic celebra cada any a Barcelona. Al voltant de les millors mitjanes de vedella gallega es reunirà el guardonat i, amb una mica de sort, els anteriors 'txapeldunes'.
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Un professor del Conservatori del Liceu, acusat d’agressió sexual
- Un paracaigudista resulta ferit molt greu a Empuriabrava
- De compres ¿Quan comencen les rebaixes d’estiu 2025? Dates de Zara, Mango i El Corte Inglés
- Aquesta és la flor groga silvestre que no deixes de veure pels carrers de Barcelona
- Crisi interna Santos Cerdán entrega l’acta quatre dies després de l’informe de la UCO i deixarà de ser aforat
- Estudi de la Fundació Gasol Adolescents i pantalles: un estudi detecta un augment d’ús d’11 hores a la setmana des del 2022