L'exdona de Prince publicarà un llibre sobre l'artista

Durà per títol 'The most beautiful' i expilcarà la vida íntima entre el cantant i Mayte García

prince2

prince2

1
Es llegeix en minuts
A. ROCASALVA / BARCELONA

Es van casar el dia de Sant Valentí del 1996 en una petita església de Minneapolis. Va ser una cerimònia íntima per a una unió que duraria poc més de 3 anys. I és que poques coses han transcendit del primer matrimoni de Prince amb la ballarina d'origen porto-riqueny Mayte García.

Ara, l'exdona del ‘príncep púrpura’ trenca el silenci i ha anunciat que publicarà unes “memòries íntimes” sobre la seva relació amb el cantant. El llibre, de l'editorial Hachette Books, sortirà a la venda l'abril del 2017, just en el primer aniversari de la mort de Prince.

Notícies relacionades

Mayte tenia 16 anys quan va conèixer l'home darrere de ‘Purple Rain’, que llavors li doblava l'edat. Una intensa història d'amor que culminaria, 5 anys més tard, amb un extravagant matrimoni i que s'acabaria després de la mort dels dos fills de la parella. El primer va morir a les dues setmanes a causa de la síndome de Pfeiffer, una malaltia genètica que afecta el desenvolupament del crani. El segon no va arribar a néixer a causa d'un avortament espontani. 

Encara que aquesta època va ser la més brillant en la carrera de Prince, aquesta relació va marcar per sempre Mayte Garcia, que ara té de 42 anys. La seva relació era “d'un altre món”, ha dit en moltes entrevistes. Per això, el llibre es dirà ‘The most beautiful’ en al·lusió a la cançó ‘The most beautiful girl in the world’ que el músic va compondre per a ella. 

Temes:

Prince Llibres