A UNA ASSOCIACIÓ D'AJUDA A DONES MALTRACTADES

Alba Carrillo dóna els seus tres vestits de núvia

"No és un dard enverinat. Jo he sigut molt feliç dins d'aquests vestits", ha puntualitzat

 

  / EFE / ISMAEL HERRERO

2
Es llegeix en minuts

Ha sigut la ruptura més estirada i comentada de l'estiu entre el famoseig espanyol, almenys per part d'ella, Alba Carrillo, perquè el tennista Feliciano López ha decidit tirar pilotes fora durant tot aquest temps i seguir amb el seu calendari de tornejos.

Ara, després de la separació, tramitant el divorci i amb la intenció de girar full, la model ha decidit desfer-se dels seus vestits de núvia, que no són un sinó tres. I tots tres amb la firma de Rosa Clará.

Ho ha dit al programa 'Hable con ellas', en què ha estat col·laborant aquest estiu. “El programa i jo com a portaveu els donarem a una associació de dones maltractades que es diu MUM (Dones Unides contra el Maltractament)”, ha explicat.

Un serà per a una dona, membre de l'associació, que ha refet la seva vida i es casarà, mentre que per als altres dos es podrà licitar. "Se subhastaran a la seva pàgina web per recaptar diners, i amb el que s'aconsegueixi s'arreglarà la tanca d'una ecoaldea on viuen les dones amb els seus fills” ha comentat Alba Carrillo, que té un fill, Lucas, fruit de la seva relació amb l'expilot Fonsi Nieto

La decisió d'Alba va ser aplaudida per les seves companyes en el programa i també per Terelu Campos, convidada a l'espai, que va destacar la importància d'aquesta causa. “No és un dard enverinat ni res per l'estil -ha puntualitzat Alba. "Jo he sigut molt feliç dins d'aquests vestits i espero que ella i les persones que els portin siguin igual de felices".

CASAMENT A L'ALCÁZAR

Alba Carrilo Feliciano López es van donar el sí, vull a l'Alcázar de Toledo el juliol de l'any passat.

Aquell dia, la núvia va lluir tres vestits en tres moments de l'enllaç. Per a la cerimònia va escollir un vestit clàssic, en brocat de seda natural i amb escot quadrat. Per al sopar, va voler portar un vestit homenatge a la professió de Feliciano, inspirat en les tennistes dels anys 40 i 50. I es va canviar de nou per al ball posterior. Aquella vegada, un model de tall sirena amb pedreria en tons marfil i fil de plata i un pronunciat escot a l'esquena.

La madrilenya, de 30 anys, va anunciar la seva inesperada separació al juny des de la portada de la revista '¡Hola!', 11 mesos després del casament. “Feliciano m'ha demanat el divorci de manera freda i distant”, unes declaracions a les quals no va respondre el tennista.

En el mateix programa 'Hable con ellas', Carrillo ja va explicar fa unes setmanes, entre llàgrimes, que el principi de la fi de la relació va ser degut a les imatges de Feliciano amb una morena a Miami. "Vaig posar la mà al foc", creient que no li hauria sigut infidel. "Em dol molt perquè no m'ho esperava d'ell. Li vaig trucar i no em va agradar la seva reacció", va relatar llavors. 

LA FAMÍLIA D'ELL, TAMBÉ CULPABLE

Notícies relacionades

Respecte a altres causes possibles de la sonada ruptura, Alba Carrillo també va disparar contra la família del tennista. "Són intrusos en la vida del seu fill i en la nostra relació. Entraven a casa meva, m'obrien els armaris, decidien quins mobles es posaven o es treien. Del que ells en diuen ajuda jo en dic excés de control", va explicar.

El més malparat va ser el germà de Feliciano. "Als seus pares els he estimat moltíssim, però al seu germà no l'aguanto". Segons ha transcendit, Carrillo li hauria demanat al tennista la seva casa i una important indemnització per donar-li el divorci i que res els relacioni mai més.

Temes:

Alba Carrillo