Quim Masferrer i altres famosos, 'en marxa'

El presentador de TV3, juntament amb Miquel Poveda, Antonio Orozco i José Manuel Pinto, col·laboren en la carrera solidària 'En marxa per la Paràlisi Cerebral'

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

L'actor i presentador del programa ‘El Foraster’ de TV3, Quim Masferrer, ha volgut col·laborar activament i és la nova imatge de la carrera solidària ‘En marxa per la Paràlisi Cerebral’, que organitza la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral des del 2010 amb la col·laboració de la farmacèutica lpsen Pharma.

El català de 45 anys, amb tres nens discapacitats, Víctor, Seryoga i Pol, surten en el cartell de la sisena edició d'aquesta carrera sota l'eslògan: “Ells ja estan en marxa ¿I tu?”. Masferrer agafa el testimoni de l'humorista Jose Corbacho i Noe Gaya, una dona amb dany cerebral adquirit, que en van ser els protagonistes l'any passat.

MÉS FAMOSOS 'EN MARXA'

Masferrer, una de les cares més populars de la televisió catalana, no és l'únic famós que recolza aquesta carrera solidària. El 'cantaor' badaloní Miguel Poveda, molt implicat en causes com la lluita per la igualtat educativa i la lluita contra l'Alzheimer, també ha decidit unir-se a la marxa. S'ha posat la samarreta blava de suport i ha penjat la foto a Instagram.

Notícies relacionades

El mateix ha fet el cantant de l’Hospitalet Antonio Orozco, que es troba immers en la seva última gira ‘Destino’, l'actriu i escriptora Ana Milán, l'exporter del Barça José Manuel Pinto i la presentadora Anne Igartiburu.

La carrera ‘En marxa per la Paràlisi Cerebral’ se celebrarà el diumenge 2 d'octubre al barri de les Corts de Barcelona a partir de les 9 del matí. El punt de trobada és l'avinguda de Sant Ramon Nonat, número 15. Hi ha previstos dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i un altre d'un, i està oberta a tothom. Les inscripcions es poden fer fins i tot el mateix dia de la competició.