A CHANHASSEN (MINNESOTA)

La casa museu de Prince obre a l'octubre

Grups d'entre 25 i 30 persones podran visitar la propietat i l'estudi de l'artista, que va morir el 21 d'abril

earevalo35265403 gente  prince performs live at the lg arena in birmingham on160826165901

earevalo35265403 gente prince performs live at the lg arena in birmingham on160826165901 / WAAA ZDS

1
Es llegeix en minuts

A partir del pròxim 6 d'octubre, Paisley Park, la residència habitual on va viure (i va morir) Prince i el seu estudi de gravació, obriran les portes al públic. "És una cosa que Prince sempre havia volgut fer i estava treballant en això", ha assegurat la seva germana, Tyka Nelson.

La vivenda museu del geni musical a Minneapolis serà supervisats per Bremer Trust, la mateixa empresa que es va encarregar de les finances de la icona durant els seus últims anys de vida.

Prince va ser trobat mort precisament a l'ascensor d'aquesta residència, situada a Chanhassen (Minnesota), el 21 d'abril. Tenia 57 anys. Una sobredosi accidental de l'opiaci fentanil va ser la culpable de la mort del cantant. 

EN GRUPS DE FINS A 30 PERSONES

Notícies relacionades

Les visites seran organitzades en grups de no més de 30 persones que podran recórrer la propietat durant 70 minuts. El preu de l'entrada estarà al voltant dels 40 dòlars -ja està funcionat la venda 'on line'- i els visitants podran entrar a l'estudi on va gravar, va produir i va mesclar la majoria dels seus grans èxits. A més, es podrà visitar la sala NPG (el seu propi club privat) i una sala de concerts on es preparava per a les seves gires.

Els admiradors del compositor de 'Purple Rain' podran veure de prop els seus objectes, els seus premis, els seus instruments musicals, les seves obres d'art, els seus objectes de concerts, els seus cotxes i les seves motos.

Temes:

Prince Museus