EN UNA GALA BENÈFICA A NOVA YORK

Meryl Streep parodia per sorpresa Donald Trump

Amb perruca rossa, enorme panxa i la pell pintada de taronja, l'actriu va improvisar unes frases amb la veu i els gestos del candidat republicà

Meryl Streep es fica en la pell de Donald Trump. L’actriu parodia el milionari i candidat republicà en un teatre de Nova York. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Meryl Streep ha parodiat per sorpresa el magnat Donald Trump en una gala benèfica en honor a William Shakespeare al Teatre Públic de Nova York, segons va informar 'The New York Times'.

Disfressada del magnat, amb perruca rossa, enorme panxa i la pell pintada de taronja, la protagonista de cintes com 'Los puentes de Madison' va imitar la veu, la retòrica i els gestos del candidat republicà en la gala, celebrada dilluns a la nit.

ESCENA IMPROVISADA

Els organitzadors de l'esdeveniment no coneixien per endavant el contingut de la paròdia, segons va explicar el director del teatre, Oskar Eustis, que va assegurar que va ser l'actriu, que ha declarat obertament el seu suport a Hillary Clinton, l'autora de l'espectacle improvisat.

"Hi havia gent escèptica entre nosaltres sobre el que passaria a l'escenari. Però entre aquests no hi havia Meryl Streep, que estava totalment segura de fer-ho", va assegurar el director teatral al diari novaiorquès.

Notícies relacionades

Streep va cantar durant la nit el tema del musical 'Kiss me, Kate', basat en l'obra 'L'amansiment de la fera' de William Shakespeare, amb l'actriu Christine Baranski, que va imitar l'aspirant presidencial demòcrata.

"Digues, Trump, ¿per què totes les dones diuen que no?", deia la lletra de la cançó, en referència al possible baix suport de les dones dels Estats Units a la seva nominació per les seves declaracions en contra de la planificació familiar.