vermuts de qualitat

Adrià, a la terrassa Martini

El xef servirà aperitius del 13 al 15 de maig al Port Vell

 

  / MIREIA RODRÍGUEZ

1
Es llegeix en minuts
F. I.
BARCELONA

Albert Adrià serà un dels grans reclams de la terrassa que muntarà Martini del 13 al 15 de maig al  OneOcean Port Vell amb motiu del Gran Premi d’Espanya de fórmula 1. També hi haurà música, perquè la firma de vermuts portarà punxadiscos de referència en l’escena barcelonina com DJ Xtrarradio, DJ Shelby Grey i DJ Fra, a més de músics com Christina Rosenvinge, Sr. Chinarro i Hidden Artist, que oferiran concerts. L’entrada per a aquest espai de més de 100 metres lineals serà gratis (obrirà de 12.00 a 23.00 hores) i les consumicions, de pagament. L’any passat va acollir més de 12.000 persones.

Notícies relacionades

A la Terrazza (així ho escriuen a la firma italiana, amb dues zetes), que tindrà exposat un bòlid de l’escuderia Williams, Adrià servirà, de 19.00 a 22.30 hores, creacions pròpies i productes de La Cala: croquetes de pernil, ensaladilla russa, meló amb vermut, panino de porchetta, stracciatella amb tomàquets confitats, bomba de la Barceloneta i crestes de carn. ¿Per què a aquella hora? Doncs perquè faran un maridatge amb Martini & Tonic, una proposta amb què pretenen portar el vermut a altres franges horàries, com la prèvia a la d’un sopar.

Després del seu pas per Barcelona, la Terrazza Martini se n’anirà de gira per Espanya i visitarà Madrid (27,28 i 29 de maig), Sevilla (10, 11 i 12 de juny) i Gijón (1, 2 i 3 de juliol). 

Temes:

Albert Adrià