JORNADA ESPECIAL

Els famosos celebren el Dia del Pare

Leo Messi, Selena Gomez i Helen Lindes, entre altres, comparteixen imatges i missatges amb els seus seguidors

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

El Dia del Pare és una jornada especial a tot el món. La celebren persones anònimes i també famoses. I les estrelles ho comparteixen amb els seus seguidors a través de les xarxes socials. És el cas de molts jugadors del Barça. Leo Messi, que ha posat davant la càmera de la seva parella, Antonella Roccuzzo, amb els seus dos fills, Thiago, de 3 anys, i Mateo, de 7 mesos. "Feliç dia, papi. T'estimem molt, molt", ha escrit Roccuzzo.

Andrés Iniesta ha penjat una foto en què surt d'esquena caminant amb el seu pare, a qui passa el braç per l'espatlla. I aquesta frase per acompanyar la imatge: "Tenir clar el camí és l'important sigui el que sigui el que t'hi trobisl... Feliç dia a tots els pares. T'estimo, pare!"

Marc Bartra ha recordat el seu progenitor amb una foto de quan era petit, banyant-se a la piscina amb ell, però el central blaugrana també ha volgut recordar que ell també és pare i ha compartit una altra imatge en què surt amb la seva filla Gala, fruit de la seva relació amb la periodista Melissa Jiménez, que al seu torn ha penjat una altra foto amb el seu pare, igual que les models Helen Lindes (el seu va morir fa 15 anys) i Vanesa Romero

Notícies relacionades

En el món de la música, Antonio Orozco s'ha recordat del seu fill (ell escriu que ho fa cada dia) i David de María, tocant la guitarra al seu nadó, feliç de celebrar com a progenitor el seu primer Dia del Pare

Penélope Cruz s'ha recordat del seu progenitor, que va morir el juny de l'any passat, amb una foto d'ell quan era jove. I una altra actriu d'èxit, María Valverde, ha compartit una estampa de la seva infantesa en què imita un gest del seu pare. Fora d'Espanya, cal destacar Selena Gomez, número u mundial a Instagram amb més de 70 milions de seguidors, que ha pujat una simpàtica foto amb el seu progenitor per celebrar el Dia del Pare.