DEBUT PUBLICITARI

Stephen Hawking protagonitza una campanya per a Jaguar

El físic confessa: "Sempre he volgut aparèixer en una pel·lícula representant el paper d'un típic dolent britànic"

Assegura que un dels seus somnis és ser un malvat. / HAWKING FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

Després de l'èxit de 'The theory of everything' ('La teoria del tot'), el film biogràfic basat en les memòries de Jane Hawking (primera dona de Hawking), en el qual es dóna a conèixer la relació amb el seu exespòs Stephen, el físic ha decidit protagonitzar un anunci per a una campanya de cotxes.

Notícies relacionades

Segons ha publicat el mateix britànic en el seu compte de Facebook, actuar sempre ha sigut un somni per a ell. "Tothom em coneix com el professor Stephen Hawking, el físic que lluita amb els grans conceptes del temps i l'espai. Però hi ha un altre costat de mi que pot ser que no coneguin: Stephen Hawking, l'actor. Sempre he volgut aparèixer en una pel·lícula representant el paper d'un típic malvat britànic", ha explicat. "I ara gràcies a Jaguar el meu somni s'ha fet realitat", ha afegit, durant la presentació de l'espot per a un nou model de la marca d'automòbils. 

En la cinta, protagonitzada per l'autor de la teoria del Big Bang, de 71 anys i afectat per una malaltia degenerativa, es pot veure un home com condueix un cotxe F-PACE per diferents escenaris, fins a arribar a un edifici on Hawking l'espera i li recrimina que arribi tard. "Veig que has controlat les lleis de la gravetat", li diu més tard, i l'home respon: "Som els mestres del temps i l'espai", diu per acabar.