PART RÀPID

Victòria de Suècia dóna a llum un nen

El nadó és el tercer en la línia de successió al tron de Suècia

 

  / JAN-PHILIPP STROBEL

1
Es llegeix en minuts

Victòria de Suècia ha sigut mare per segona vegada. La princesa ha donat a llum un nen que ja és tercer en la línia de successió al tron de Suècia, després de la seva mare i la seva germana, la princesa Estelle, que acaba de complir quatre anys.

En tot moment, Victòria ha estat acompanyada del seu marit, Daniel Westling, que es va encarregar de comparèixer davant els mitjans després del naixement del petit.

Notícies relacionades

Un nen del qual de moment es desconeix el nom, com és tradició a la Casa Reial de Suècia, que no el farà públic fins d'aquí uns dies. El príncep Daniel ha comparegut content per anunciar que tot havia anat "bé" i que el part  havia sigut "molt ràpid", assegurant a més que fins al moment del naixement desconeixien el sexe del nadó.

"La princesa Victòria va donar a llum dimecres a la tarda a l'hospital Karolinska d'Estocolm. El nadó ha pesat 3,655 quilos i ha mesurat 52 centímetres. Tant la mare com el nen estan bé. El príncep va estar present durant el naixement", apuntava el comunicat enviat per la Família Reial sueca. 

Temes:

Suècia