Mónica Ceide, dirigent de Vox, a Interviú

La coordinadora de Vox a Lugo i concursant del 'reality' 'Casados a primera vista' mostra el seu costat més extravertit

La revista, que celebra el seu 40è aniversari, regala aquesta setmana el número que va protagonitzar Anne Igartiburu el desembre del 2002

interviu1

interviu1

1
Es llegeix en minuts

Mónica Ceide té 47 anys i un sol objectiu en la vida: ser la dona més feliç del món. La coordinadora del partit dretà Vox a Lugo, la seva terra de naixement, va decidir presentar-se al 'reality' per buscar parella 'Casados a primera vista' (Antena3), on s'ha convertit en la concursant més xocant i extravertida. 

"Fa 30 anys que estic aprenent per ser la millor mare i la millor esposa al llit i a la cuina. Vaja, que sóc la millor dona per a un home”, assegura aquesta gallega que d'adolescent va militar a les Noves Generacions d'Aliança Popular, després a l'organització juvenil del PP i que, des de la seva fundació, pertany a Vox, el partit a la dreta dels populars que dirigeix Santiago Abascal i en què està integrat José Antonio Ortega Lara, exfuncionari de presons segrestat per ETA.

“Carmen Lomana va ser candidata al Senat per Vox i alguns es van donar de baixa al partit. Ja veuràs quan em vegin a mi a Interviú”, afirma Ceide en l'entrevista.

I ANNE IGARTIBURU

Notícies relacionades

A més, aquesta setmana 'Interviú' regala el número que va protagonitzar Anne Igartiburu. La revista celebra el seu 40è aniversari, i per això reedita el millor del número i del calendari posterior que va protagonitzar la presentadora de TVE Anne Igartiburu, el desembre del 2002. 

En aquell número d''Interviú', l'actriu biscaïna va revolucionar els quioscos amb un fantàstic i atrevit reportatge que la revista ofereix amb l'exemplar d'aquesta setmana.

Temes:

Interviú Vox