CELEBRITATS AMB BON COR

Una parella solidària anomenada Beckham

3David va a Cambodja amb Unicef i Victoria ven vestits de la seva filla

David Bekcham, a Cambodja durant el seu viatge amb Unicef.

David Bekcham, a Cambodja durant el seu viatge amb Unicef. / INSTAGRAM; SAVE THE CHILDREN

1
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO / BARCELONA

Una vegada retirat de l'alta competició, ¿què li queda a un exesportista d'elit amb desenes de milions d'euros al compte corrent i molt de temps lliure? Doncs el que està fent David Beckham, per exemple. Prestar la seva imatge, encara un valor segur al món de la publicitat, ja sigui per guanyar diners o per ajudar en causes benèfiques. La seva dona, Victoria, segueix el mateix patró, encara que ella estigui en actiu després de ser primer una spice girl i, ara, una dissenyadora d'una firma de moda d'èxit. També porta a terme accions caritatives que s'encarrega de fer públiques a través de les xarxes socials, igual que el seu marit.

Notícies relacionades

L'exjugador del Manchester United, Reial Madrid i Milan és ambaixador de Bona Voluntat d'Unicef des de fa una dècada. La seva última contribució a la causa ha sigut el viatge al Sud-est Asiàtic per veure el treball que fa aquesta organització amb els nens que han patit abusos. «Sóc a Cambodja per conèixer els nens que han patit violència, escoltar les seves històries i veure el que Unicef i els seus aliats estan fent per mantenir aquests nens protegits. És impactant que cada cinc minuts un nen mori per violència en algun lloc del món. Això ha de parar», demana l'anglès en unes declaracions que s'emmarquen en la campanya Unicef 7 (en al·lusió al seu dorsal amb la selecció del seu país), que busca fons per finançar programes infantils al Salvador, Burkina Faso i Papua Nova Guinea.

L'ARMARI DE HARPER / Victoria Beckham també ajuda amb projectes solidaris. L'últim ha sigut donar 25 models de firmes conegudes (Ralph Lauren, Stella McCartney, Marc Jacobs, Gucci), a més de calçat i accessoris, de la seva filla Harper, de tres anys, a Save the Children per a la campanya anomenada La moda salva vides, a la qual s'han sumat Kate Moss Jade Jagger. Els diners recaptats (la venda es farà entre demà i el 28 de juny a la botiga Mary's Living & Giving del barri de Pimrose Hill, a Londres) es destinaran a un programa de prevenció de morts infantils. Victoria ja va vendre amb èxit part del seu fons d'armari el 2013 en favor de la Creu Roja.

Temes:

David Beckham