A LA CRIDA DE LES FALLAS

Rita Barberá demana disculpes pel seu valencià

L'alcaldessa de València assegura que es va quedar "en blanc" tot i que tenia el discurs "molt treballat"

Els tuiters s’encenen amb el discurs de Rita Barberá en la Crida 2015. / periodico

Els tuiters s’encenen amb el discurs de Rita Barberá en la Crida 2015.
L’al·lucinant discurs de Rita Barberà amb una base de Snop Dogg en un remix de DJ Tochun de fons.

/

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha demanat aquest dilluns "disculpes" al món faller i als seus companys per l'ús que va fer aquest diumenge passat del valencià durant la seva intervenció a la Crida, que dóna inici als actes fallers, i ha assegurat que es va quedar "en blanc" tot i tenir un discurs "treballat".

Així, Barberá ha assegurat sentir-se "profundament disgustada" i ha destacat "que probablement és la persona que està més disgustada" pel que ha passat, que ha justificat en el fet d'haver-se quedat "en blanc".

Notícies relacionades

La primera regidora s'ha referit a aquest assumpte tan bon punt ha acabat la visita que ha fet als Horts Urbans de Sociòpolis, de forma directa i abans que cap periodista li formulés cap pregunta sobre el tema.

UN DIA DOLENT

Barberá ha indicat que "no tothom té tots els dies bons" i que "algun surt malament" i ha apuntat que a ella li va tocar aquest diumenge "desgraciadament en un acte tremendament important per al món faller i el món valencià". Per això, ha manifestat que ho lamenta "profundament" i ha demanat disculpes" al món faller i als seus companys al mateix temps que ha agraït les "manifestacions d'ànim i comprensió" que ha rebut.

Temes:

Rita Barberá