PROBLEMA TÈCNIC

Netflix estrena per error la nova temporada de 'House of cards'

La plataforma audiovisual va oferir sense voler 10 dels 13 capítols de la tercera temporada que té previst estrenar el dia 27

1
Es llegeix en minuts

La plataforma audiovisual Netflix ha posat aquest dijous accidentalment a disposició dels seus usuaris la tercera temporada de la sèrie 'House of cards', en total 10 dels 13 capítols que té previst estrenar el 27 de febrer.

Un missatge al compte oficial de Twitter de 'House of cards' ho ha qualificat com una filtració pròpia de Washington, en al·lusió a la trama de tripijocs polítics de què tracta la sèrie, però després un portaveu de la companyia ha aclarit que ha sigut un "error tècnic".

RETIRADA EN 20 MINUTS

Netflix ha retirat tots els episodis només 20 minuts després de la seva anticipada estrena, encara que els usuaris que ja miraven algun episodi l'han pogut acabar, segons ha dit 'The Hollywood Reporter'.

'House of cards' explica les lluites de poder a Washington i se centra en la figura de l'ambiciós Frank Underwood (Kevin Spacey) i la seva igualment maquiavèl·lica dona, Claire (Robin Wright).

Notícies relacionades

La publicació avançada de 'House of cards' ha generat molta expectació a les xarxes socials just quan falten dues setmanes per a l'estrena oficial, fet que ha portat alguns mitjans a especular que la filtració fos una estratègia de promoció.