ENTREVISTA AL 'DAILY MAIL'

Daniel Radcliffe, enverinat per beure aigua contaminada amb anticongelant

L'actor de Harry Potter es va posar greument malalt durant el seu últim rodatge al Canadà

Daniel Radcliffe, enverinat per beure aigua contaminada amb anticongelant

AP

1
Es llegeix en minuts

Aquesta vegada la màgia no ha pogut salvar Harry Potter. I és que l'actor que li dóna vida, Daniel Radcliffe, es va posar greument malalt després d'ingerir aigua amb un component químic.

Radcliffe era al Canadà rodant la seva última pel·lícula i va beure aigua amb anticongelant, un component químic que afegeixen al Canadà a les canonades perquè l'aigua no es congeli per les baixes temperatures que registra el país.

A LES CARAVANES DE RODATGE

El mateix Daniel ho explicava així a la revista 'Daily Mail': "Al Canadà fa molt fred i com a mesura de precaució perquè l'aigua no es congeli a les canonades a la nit, afegeixen anticongelant. Així que el que surt de les aixetes de les caravanes és aigua no potable. M'imagino que deu portar una part d'anticongelant. El problema és que jo no jo sabia, i em vaig posar tremendament malalt".

Notícies relacionades

Segons sembla l'exmag, de 25 anys, era l'únic de l'equip que desconeixia aquest fet i així ho explicaven: "Un parell de setmanes després, quan vaig anar a beure una altra vegada un got d'aigua al tràiler de maquillatge i perruqueria tothom es va espantar, em van dir: ¿Però què estàs fent? No pots beure aquesta aigua, és una bogeria".

L'actor va puntualitzar que després que l'hi diguessin els seus companys es va fixar si hi havia algun cartell que advertís del perill de beure aquella aigua i que no en va veure cap, tot i que no va voler donar les culpes a ningú i va reconèixer que: "Senzillament va ser un accident".