La passarel·la barcelonina de la moda

Adriana Lima: «Sóc superpositiva»

La model brasilera és l'estrella de Desigual

Adriana Lima: «Sóc superpositiva»_MEDIA_1

Adriana Lima: «Sóc superpositiva»_MEDIA_1 / ALBERT BERTRAN

2
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA
BARCELONA

Als seus 33 anys i amb una considerable experiència a l'esquena la model brasilera Adriana Lima transmet una alegria desbordant. Afirma que veure el costat bo de les coses l'ajuda a mantenir-se optimista davant la vida, una cosa important ara que el seu matrimoni amb el jugador de bàsquet Marko Jaric se n'ha anat en orris. La top d'espectaculars ulls blau clar que observa la vida des dels seus 178 centímetres d'altura es va mostrar ahir 100% positiva i feliç a Barcelona en la seva presentació com a estrella de la firma de moda  Desigual. Lima serà la protagonista de la pròxima campanya tardor-hivern de la marca, després d'haver participat ja en l'anterior de primavera-estiu. «Sóc superpositiva i necessito envoltar-me de gent amb el mateix tipus d'energia. Desigual la té. És una marca que transmet optimisme i autenticitat, dues coses que valoro», va assegurar la model.

Lima, considerada una de les dones més sexis del planeta i de les més ben pagades segons la revista For-

Notícies relacionades

bes (el 2012 va ocupar el número 3 del rànquing), torna a estar soltera. A principis de maig va anunciar la seva separació del jugador serbi Marko Jaric. «De les coses dolentes també se n'aprèn. S'ha de veure sempre el costat bo de les coses. Per fer-ho a vegades n'hi ha prou de concentrar-se en la bellesa del mar, disfrutar dels fills o d'una vida sana», va afirmar ahir la model sense voler entrar més en el tema. La parella es va conèixer el 2007 i es va casar vuit mesos després, el 2008. Lima, fervent catòlica, es va mantenir verge fins al matrimoni per no trair les seves creences. La parella ha tingut dues filles, Valentina, de quatre anys, i Sienna, que al setembre en farà dos. ¿Seran model com la mare? «Si volen ser-ho les recolzaré. El més important és que triïn allò que les faci felices», afirma. Però si segueixen els seus passos a la passarel·la, afegeix, «els buscaré el millor agent».

BELLESA INTERIOR/ Potser per aplacar l'enveja de les que no han heretat els seus portentosos gens, Adriana Lima va repetir en diverses ocasions que la bellesa ve de l'interior. I al parlar dels seus defectes de personalitat va destacar com a principal problema la seva obsessió per la perfecció. «Sóc perfeccionista en tot, tant en la vida com en la meva professió. Per sort, la maternitat m'ha canviat una mica en aquest aspecte. Ara sóc més flexible, m'adapto amb més facilitat als canvis». I va afegir: «Ser mare et fa valorar les coses importants de la vida i les meves filles m'han aportat més confiança en mi mateixa». Mentre ella és a Barcelona les seves filles estan a la seva casa de Miami, cuidades per la mare de la model. «La meva família ha sigut sempre un enorme suport», reconeix feliç i amb ganes de poder viatjar aviat al seu enyorat Brasil per disfrutar de la final del Mundial. «Tothom creu que Neymar és la gran esperança del futbol brasiler i segur que està sota una gran pressió. Però el futbol és un treball d'equip. No pot fer-ho tot un sol home. Això sí, li agraeixo molt el penal que va marcar en l'últim partit».