producció futurista

Silvestre posa rumb a la tele americana

L'actor fitxa per 'Sense8', la nova sèrie dels germans Wachowski

TOT UN GALANT Silvestre, al Festival de Màlaga al març.

TOT UN GALANT Silvestre, al Festival de Màlaga al març.

2
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA
BARCELONA

D'èxit en èxit. Així transcorre la carrera de Miguel Ángel Silvestre. Despés de triomfar a la sèrie de televisió Velvet (Antena 3), Silvestre es prepara per fer el gran salt a Hollywood sota les ordres dels germans Wachowski (Matrix V de Vendetta). L'intèrpret creurà l'Atlàntic per passar a formar part de Sense8, una sèrie futurista per a la plataforma Netflix. No és la primera vegada que Silvestre participa en una producció nord-americana, ja que fa uns anys va col·laborar en la pel·lícula Reflections, que finalment es va estrenar a la petita pantalla i en la qual va treballar sota les ordres del director Bryan Goeres.

«Formar part del repartiment de Sense8 i poder treballar amb Lana Andy Wachowski és un regal, em sento molt afortunat!!! Us envio  una abraçada des de SF. Tornaré per obrir les galeries a l'agost i lluitar pel que més estimo... Ens veiem aviat!», escrivia l'intèrpret en diversos missatges de Twitter.

De moment, es desconeix quin paper tindrà l'intèrpret de Castelló en la nova ficció, tot i que ja s'ha revelat l'argument. La sèrie, que tindrà 10 capítols, girarà al voltant de vuit personatges d'arreu del món que, com a conseqüència d'una mort tràgica, de sobte connecten mentalment i emocionalment, i hauran de trobar una manera de sobreviure mentre són capturats pels que els veuen com una amenaça a l'ordre mundial.

AMB DARYL HANNAH / En la nova trama, escrita pel guionista J. Michael Straczynski (Thor, Guerra Mundial Z), el personatge de Silvestre estarà ubicat a Mèxic (és previsible que encarni un llatí) i compartirà repartiment amb Daryl Hannah, Naveen Andrews (Sayid a Perdidos), Freema Agyman (Doctor Who) i Brian J. Smith (Stargate Universe), entre d'altres.

Des de fa unes setmanes, el protagonista de The Pelayos, es troba als Estats Units per preparar el seu treball en aquesta sèrieque té previst començar el rodatge a principis de juliol, i en diferents localitzacions com Londres, Berlín, San Francisco, Chicago, Mèxic, Islàndia, Nairobi, Bombai i Seül.

Aquesta sèrie americana és una gran oportunitat per a Silvestre, que en més d'una ocasió ha declarat el seu desig de fer-se un lloc a Hollywood a través de la televisió, on cada vegada més professionals del cine treballen en els seus projectes, com ha estat el cas dels germans Wachowski.

 

Notícies relacionades

L'actor, que es va donar a conèixer com a Rafael Duque a la sèrie Sin tetas no hay paraíso (Telecinco), no es troba en el seu millor  moment personal després de trencar amb l'actriu madrilenya Blanca Suárez (actualment amb el cantant Dani Martín); no obstant passa per una magnífica etapa professional.

Durant els pròxims mesos, Silvestre compaginarà el rodatge de la nova sèrie americana amb el seu paper d'Alberto Márquez a Velvet. De fet, el rodatge de Sense8 no trasbalsarà les trames de l'exitosa ficció d'Antena 3, ja que l'actor acabarà de gravar la sèrie nord-americana a temps per tornar a rodar la segona temporada de Velvet, en la qual  comparteix protagonisme amb Paula Echevarría, Aitana Sánchez-Gijón, José Sacristán Marta Hazas, entre d'altres.