FUTBOLISTA AVENTURER

Beckham es fica a la selva amazònica en moto

El britànic ha rodat un documental que s'emetrà l'1 de juliol vinent en el canal Odissea

El canal Odissea desvela en exclusiva l’aventura de David Beckham al Brasil.

El canal Odissea desvela en exclusiva l’aventura de David Beckham al Brasil.

1
Es llegeix en minuts

Comença el Mundial de futbol però David Beckham no vol deixar de ser una estrella, ja que no segueix a la gespa dels estadis, i va decidir ficar-se a la selva amazònica per rodar un documental que s'emetrà en plena competició, l'1 de juliol (canal Odissea).

L'anglès va pujar a una moto i, amb el seu millor amic, des que tenia 14 anys, Dave Gardner; el director de videoclips Anthony Mandler, que va portar l'èxit de les Spice Girls, i el motorista Derek White va passar 12 dies entre anacondes gegants, jaguars, taràntules i granotes verinoses.

Notícies relacionades

'David Beckham al Brasil' porta el segell de qualitat de la BBC i mostra la ruta de l'exjugador. Rio de Janeiro, on visita la favela de Vidigal; Manaus, la porta de l'Amazones; la petita comunitat d'Angelin; la travessia pel riu Negro fins a la riba del riu Cuieras; el periple per la selva de l'Amazones per trobar la remota tribu Yanomano...

A la seva dona, Victoria, sembla que només la preocupava una cosa d'aquesta aventura: "¿Què faràs amb els cabells amb tota aquella humitat?, li deixar anar al seu marit davant de les càmeres.

Temes:

David Beckham