Segons el diari belga 'Het Nieuwsblad'

Un professor belga amenaça els seus alumnes amb 'spoilers' de 'Joc de trons'

El pla és tan brillant com malvat, ja que els nois són molt fans de la sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin

L’actriu Emilia Clarke, en el seu paper de Daenerys Targaryen, a ’Juego de tronos’.

L’actriu Emilia Clarke, en el seu paper de Daenerys Targaryen, a ’Juego de tronos’. / Keith Bernstein (AP)

1
Es llegeix en minuts

Un professor belga de matemàtiques ha descobert un mètode diabòlic, digne del mateix rei Joffrey, perquè els seus alumnes estudiïn. Els mestres fa anys que busca un mètode infal·lible perquè els alumnes facin atenció i estudiïn i sembla que ja hi ha una solució: revelar 'spoilers' de 'Joc de trons'.

El diari belga 'Het Nieuwsblad' ha publicat que un professor de matemàtiques, després de confirmar que els seus alumnes són fans de la sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin que emet la HBO, els ha amenaçat amb revelar-los les morts que encara no han tingut lloc en la ficció si no estan en silenci i escolten.

De moment, sembla que la tàctica ideada pel professor està donant resultats, encara que tot depèn que una estudiant que, igual que el mestre, ha llegit la saga literària decideixi revelar els esdeveniments o no que els passaran als personatges als seus companys.

Sens dubte, el pla del professor belga és malvat i brillant a parts iguals, propi de molts dels personatges de 'Joc de trons'.

L'esperat retorn

Notícies relacionades

La nova temporada de 'Juego de tronos' --que estarà formada per 10 episodis-- s'estrenarà el 6 d'abril i comprendrà la segona meitat de la tercera novel·la de George R. R. Martin, 'Tempesta d'espases'.

Entre el repartiment que veurem en el retorn de 'Juego de tronos' hi destaquen Roger Ashton-Griffiths (que donarà vida a Marce Tyrell), Pedro Pascal (Oberyn Martell, conegut com l'Escurçó Roig), Indira Varma (que encarnarà Ellaria Arena), Joseph Gatt que donarà vida al Magnar de Thenn, Michiel Huisman (que substituirà Ed Skrein com a Daario Naharis, el mercenari de Daenerys), Daniel Rabin (Lord Blackmont), l'actriu porno Jessy Jensen o Hafthor Julius Bjornsson, que serà el tercer actor que doni vida al sanguinari Gregor Clegane conegut com la Muntanya.