ESPECIALITAT SUCULENTA
El local japonès Icho aposta per la carn tipus Kobe
Els amos del restaurant Icho estan decidits a trencar tòpics. Si el més típic d'un establiment nipó és el peix, el local del carrer de Deu i Mata ara afegeix a la seva carta la preada carn tipus Kobe, que prové de la vedella de la raça japonesa wagyu criada a Burgos. L'autèntica carn de Kobe, de vedelles alimentades amb farratge i estimulades amb cervesa, massatges i raspallats amb sake, no pot sortir del país asiàtic i supera els 300 euros el quilo, ja que només es maten 4.000 caps a l'any. Icho també servirà carn Novilla, provinent de granges de toro de lídia d'Extremadura.
- Pont local ¿Quins centres comercials obren el 9 de juny, Segona Pasqua, a Barcelona i Catalunya?
- Entendre-hi més ‘El conte de la serventa’ va ser una realitat a Irlanda: 9.000 nadons morts i 56.000 mares solteres maltractades al segle XX
- Barcelona es juga un 14% del PIB si els turistes la deixessin de visitar
- Amb diversos ingressats Un presumpte brot de salmonel·la causa almenys una vintena d’afectats a Sant Adrià
- Calendari Quina festa és el 9 de juny? Només aquests municipis de Barcelona tindran un pont de tres dies
- TELEVISIÓ I MAS Locutors d’Esport 3
- Barcelona, protagonista Cuina de saga familiar amb vistes al Port Vell
- EL MUNDIAL DE MOTOGP Marc Márquez s’exhibeix a l’Aragó de principi a final
- La Volta / Dauphiné cliclisme La Volta femenina es consolida en el calendari internacional
- BÀSQUET El Barça se suïcida i perd un partit que tenia guanyat